HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Νέο γκάλοπ της Οpinion poll: Double score για τη ΝΔ στην πρόθεση ψήφου


Εικόνα κατάρρευσης παρουσιάζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε νέα δημοσκόπηση της Opinion Poll, που δημοσιεύει ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής». Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου, η ψαλίδα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στις 16,5 ποσοστιαίες μονάδες, με double score από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Οι πολίτες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία (86,7%) εκτιμά ότι όσο καθυστερεί η αξιολόγηση τόσο τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα για τη χώρα, ενώ το 75,1% απαντά ξεκάθαρα πως δεν πιστεύει τη νέα υπόσχεση της κυβέρνησης, ότι δηλαδή θα υπάρξουν αντίμετρα που θα μηδενίζουν την οικονομική επιβάρυνση στα νοικοκυριά από τα νέα μέτρα.

Η ίδια έρευνα δείχνει επίσης ισχυρό προβάδισμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην καταλληλότητα πρωθυπουργού και πολύ χαμηλά ποσοστά για τον Αλέξη Τσίπρα.

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου, η Ν.Δ. συγκεντρώνει 31% και ο ΣΥΡΙΖΑ 14,5%. Τρίτο κόμμα εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή με 6,7%, ακολουθούν το ΚΚΕ με 5,6% και η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 5,5% και φαίνεται πως αυτά τα τρία κόμματα έχουν εξασφαλίσει την άνετη είσοδό τους στη Βουλή στις επόμενες εκλογές. Αντίθετα, οριακά εμφανίζονται η Ενωση Κεντρώων με 2,5%, η Πλεύση Ελευθερίας με 2,6%, ενώ ποσοστό 2% καταγράφουν οι ΑΝ.ΕΛ., η ΛΑΕ και η Ανταρσύα. Το Ποτάμι στο 1%.

Ακόμη, στο ερώτημα ποια είναι άποψή σας για την κυβέρνηση, το 68,9% δήλωσε αρνητική, το 11,8% μάλλον αρνητική, το 8,2% μάλλον θετική και το 8,7 θετική. Ένα ποσοστό 2,4% δεν απάντησε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια