HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Παιδόφιλος πήγε σε τάλεντ σόου ενώ τον έψαχνε η αστυνομία (VIDEO)


Ένας Ισπανός παιδόφιλος, που χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα βίαιος, τραγούδησε στο βρετανικό X-Factor και δούλευε σε ένα νοσοκομείο, ενώ καταζητούνταν για τον βιασμό ενός 10χρονου κοριτσιού.

Ο 46χρονος Μανουέλ Πονς Σάντσεζ μάλιστα, είχε εντυπωσιάσει τον διάσημο Βρετανό κριτή του τάλεντ σόου, Σάιμον Κάουελ, τραγουδώντας τη γνωστή επιτυχία των U2 “ With Or Without You”.

Τον περασμένο Αύγουστο ο Ισπανός, σύμφωνα με την "Mirror", καταδικάστηκε σε 23 χρόνια κι έξι μήνες κάθειρξη από δικαστήριο της Πάλμα στη Μαγιόρκα για μια σειρά σεξουαλικών επιθέσεων εναντίον ενός κοριτσιού, από τότε που ήταν έξι χρονών μέχρι τη στιγμή που έγινε δέκα.

Ο δράστης έδενε τη μικρή σ’ ένα κρεβάτι και τη χτυπούσε βάναυσα προτού την κακοποιήσει σεξουαλικά, ενώ η μικρή υποφέρει από μόνιμο μετατραυματικό στρες.

Ο Σάντσεζ είχε επίσης συμμετάσχει σε ένα σκετς μια εκπομπής του X-Factor, αλλά οι παραγωγοί δεν γνώριζαν ότι η μητέρα του θύματος είχε κάνει καταγγελία στην ισπανική αστυνομία το 2007 κι ότι είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Ο κατηγορούμενος είχε φύγει από την Ισπανία και ζούσε στο Λίβερπουλ της Αγγλίας δουλεύοντας ως θυρωρός σε ένα νοσοκομείο, χωρίς να γνωρίζει κανείς τίποτα για το παρελθόν του.
Οι ισπανικές αρχές, αν και γνώριζαν ότι ο καταζητούμενος είναι στο Ηνωμένο Βασίλειο, φαίνεται ότι παρέλειψαν να ειδοποιήσουν τη βρετανική αστυνομία.

Δείτε το βίντεο:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια