HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΑΚΡΙΒΗ… ΓΚΑΦΑ – Οδηγός λεωφορείου έχτισε το σπίτι του σε λάθος οικόπεδο!


Σε απόγνωση βρίσκεται ο Χαράλαμπος Καρακίτσος που πήρε δάνειο ύψους 150.000 ευρώ για να χτίσει το σπίτι του.



Όλα ξεκίνησαν το 2002 όταν ο οδηγός λεωφορείων αγόρασε από μεσίτη οικόπεδο 152 τ.μ. στις Αχαρνές. Το 2003 έβγαλε νόμιμη άδεια οικοδομής κι αποφάσισε να χτίσει το σπίτι για την οικογένειά του, αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα επακολουθούσε.
Ωστόσο ένα λάθος έμελλε να κάνει τη ζωή του κόλαση. 

Κατά τη διάρκεια της εκσκαφής, αντί να σκάψει στο δικό του οικόπεδο, έριξε θεμέλια στο… διπλανό! «Την ημέρα της εκσκαφής τηλεφώνησα στον πολιτικό μηχανικό που μου “χε βγάλει την άδεια να “ρθει να ελέγξει. Αντί να “ρθει ο ίδιος, έστειλε μία εκπαιδευόμενη μηχανικό, όχι όμως τη μέρα της εκσκαφής, αλλά μόλις έπεσαν τα πρώτα μπετά κι η συνεργάτις του μας είπε ότι «όλα είναι εντάξει… Συνεχίστε». 

Να σημειωθεί ότι είχε γίνει σωστό τοπογραφικό, αλλά ο μηχανικός μου δεν ήρθε να μετρήσει ούτε στην εκσκαφή».

Η καταγγελία
Το λάθος αποκαλύφθηκε τυχαία τρία χρόνια μετά την εκσκαφή κι αφού ολοκληρώθηκε η μεζονέτα των 90 τ.μ. Τον Φεβρουάριο του 2006 γείτονας κατήγγειλε στην Πολεοδομία ότι η μάντρα του σπιτιού που ανήκει στον πολύτεκνο οδηγό είχε μπει μέσα στη δική του ιδιοκτησία. Όταν κατέφτασε το κλιμάκιο της Πολεοδομίας, βρέθηκε μπροστά σε μια απίστευτη ανακάλυψη. Ο Χ. Καρακίτσος είχε χτιστεί σε… λάθος οικόπεδο!


Στη συνέχεια η Πολεοδομία έβγαλε ολόκληρη την κατοικία αυθαίρετη κι επέβαλε αρχικό πρόστιμο για ανέγερση χωρίς νόμιμη άδεια και παράνομη διατήρηση αυθαίρετου ύψους 83.000 ευρώ, το οποίο με τις προσαυξήσεις έχει φτάσει στις 590.000!

Η υπόθεση με τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου θα εκδικαστεί το 2018.


Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια