HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κατερίνη: Το ερώτημα της ημέρας και πως απάντησαν οι Κατερινιώτες (βίντεο)



Μια νέα συνεργασία μεταξύ της Δίον Τηλεόρασης και του Kapa-News ξεκίνησε πρόσφατα όπως ήδη έχετε καταλάβει πολλοί απο εσάς τους πιστούς αναγνώστες μας.

Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της συνεργασίας, ξεκινάμε απο σήμερα μια νέα ενότητα που θα μεταδίδεται και απο την Δίον Τηλεόραση αλλά και απο εμάς. Πρόκειται για την ενότητα με τίτλο: "Το ερώτημα της ημέρας" και θα έχει την εξής εύκολη δομή. Μια κάμερα μ' ένα μικρόφωνο (χορηγία της Δίον Τηλεόρασης) και επικεφαλή τον συνεργάτη μας δημοσιογράφο Πέτρο Σταθακόπουλο, θα βγαίνει σε διάφορα σημεία του Νομού Πιερίας και θα θέτει ένα ή περισσότερα ερωτήματα σε τυχαίους περαστικούς (ή και όχι τόσο τυχαίους) αποσπώντας τις απαντήσεις του.

Γι' αυτό όπου τους δείτε, μην τους απαξιώσετε, αλλά συνεργαστείτε μαζί τους, και να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση.

Το βίντεο αυτό λοιπόν που θα δημιουργούμε, θα το βλέπετε απο την συχνότητα της Δίον Τηλεόρασης και απο την νέα πρωινή εκπομπή που ξεκίνησε μόλις εχθές και έχει τίτλο: "Ξυπνάμε Μαζί, Ξεκινάμε Μαζί, DION TV".

Φυσικά μετά την πρώτη μετάδοση του συγκεκριμένου βίντεο θα μεταδίδεται και απο την ενημερωτική μας πύλη Kapa-News και θα αναρτάται και στο κανάλι μας στο Youtube.

Ελπίζουμε το αποτέλεσμα να σας ικανοποιήσει και να σας έχουμε (όλους εσάς τους αναγνώστες μας) αρωγούς και συνεργάτες σ' αυτό μας το εγχείρημα.

Παρακάτω δείτε το 1ο μας βίντεο με το ερώτημα της ημέρας:



Ρεπορτάζ: Πέτρος Σταθακόπουλος.-



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια