HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Την Μ. Δευτέρα η απόφαση για τα δεδουλευμένα. Θα μάθουν αν θα κάνουν Πάσχα φέτος ή όχι οι συμβασιούχοι των Δήμων του Νομού Πιερίας


Στα δικαστήρια Κατερίνης βρέθηκαν την Παρασκευή 7 Απριλίου 101 συμβασιούχοι εργαζόμενοι στους Δήμους του Νομού Πιερίας, συνοδευόμενοι απο τον πρόεδρο των εργαζομένων των Δήμων Ν. Πιερίας κύριο Κομπατσιάρη Χρήστο, τον αντιπρόεδρο κύριο Μαυρίδη Γιάννη, τον Αντιδήμαρχο κύριο Ντόντη Λάζαρο,  τον βουλευτή Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ κύριο Καστόρη Αστέριο και τον δικηγόρο τους κύριο Θάνο Χαριστό προκειμένου να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους, αφού 2 και πλέον μήνες και ενώ συνεχίζουν να εργάζονται, παραμένουν απλήρωτοι.

Στο προαύλιο του δικαστικού μεγάρου της Κατερίνης αμέσως μετά το πέρας της διαδικασίας έγινε ένα μικρό πηγαδάκι μεταξύ των εργαζομένων, και συγκεκριμένα του προέδρου τους κυρίου Κομπατσιάρη και του κ. Καστόρη, προκειμένου να ενημερώσουν τον βουλευτή, αλλά και να ενημερωθούν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι απο αυτόν για το τι προτίθεται τόσο ο κύριος Καστόρης, όσο και η κυβέρνησή του να κάνει προκειμένου να λύσει το πρόβλημά τους.

Δείτε το βίντεο με όλο το ρεπορτάζ του Kapa-News:




Ρεπορτάζ: Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια