HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σύμβουλος του Ερντογάν: Νομός της Τουρκίας το ψευδοκράτος


Το ψευδοκράτος είναι ένας υπερπόντιος νομός της Τουρκίας. Μπορεί να έχει πινακίδες τουρκικές, νομάρχη. Τώρα εκεί έχει «πρόεδρο», «πρωθυπουργό», «βουλή» και σε τελική ανάλυση η Τουρκία πληρώνει τα έξοδα, δήλωσε ο σύμβουλος του τούρκου προέδρου Γιγίτ Μπουλούτ.

Σε συνέντευξή του στην TRT Haber, ο Γιγίτ Μπουλούτ ανέφερε ότι είναι προσωπική του άποψη ότι πρέπει να διεξαχθεί δημοψήφισμα και να τερματιστεί η ενταξιακή πορεία της Τουρκίας στην ΕΕ. «Μετά τον τερματισμό της ενταξιακής διαδικασίας της Τουρκίας θα είναι ένα ερωτηματικό τι θα γίνει με την κατάσταση του ε/κ τομέα ο οποίος δημιουργήθηκε με έναν παράνομο τρόπο στην Κύπρο και εντάχθηκε στην ΕΕ ως Κυπριακή Δημοκρατία», ανέφερε.

Ο ίδιος είπε: «Θα σηκώνουμε τη σημαία της ΕΕ και θα πηγαίνουμε με βίζα Σένγκεν στην Κύπρο; Το πνεύμα των ηρώων μας δεν θα μας συγχωρέσει», προσθέτοντας ότι «υπό κανονικές συνθήκες η "τδβκ" θα έπρεπε να ήταν νομός της Τουρκίας».

Ανέφερε ακόμη ότι «η ΕΕ δεν δίνει καν ένα ευρώ. Ακόμη και το νερό το πηγαίνουμε εμείς από εδώ με αγωγούς. Και στους Ε/κ εμείς δίνουμε νερό. Ηλεκτρικό εμείς δίνουμε».

«Η Τουρκία ας προχωρήσει στο δικό της δρόμο, να εφαρμόσει τα δικά της προγράμματα και μετά από κάποιο διάστημα η Ελλάδα και οι Ε/κ θα έρθουν σε μας να κάνουν συνεργασία με την Τουρκία», είπε, όπως αναμεταδίδει το ΡΙΚ από το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια