HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Αποκαλυπτικό βίντεο! Survivor: Οι παίκτες τρώνε πίσω από τις κάμερες…


Καλά… Μιλάμε για ένα βίντεο φωτιά! Ένα βίντεο που αποδεικνύει όλη την αλήθεια που κρύβεται πίσω από την σκληρή πείνα και τις συνθήκες. Όλο και κάτι αναιρείται από αυτά που ξέρουμε για το Survivor και σήμερα θα επιβεβαιωθεί αυτό που σας έλεγα… Είναι και οι παίκτες στο κόλπο, οπότε μην κάνετε πολύ χαμό και ντόρο γιατί κι εκείνοι έχουν επίγνωση!
Σας το έχω γράψει πολλές φορές στο blog μου και το youweekly.gr αλλά δεν το καταλαβαίνετε…. Δεν είναι όλα τα πράγματα έτσι όπως φαίνονται, είναι ριάλιτι – παιχνίδι οπότε χαλαρώστε, έχει και μία δόση σκηνοθεσίας! Δεν ξέρω, έχω τις αμφιβολίες μου για το αν θα έχει μπλεξίματα με την παραγωγή του Survivor αυτός που τράβηξε το συγκεκριμένο βίντεο και το έδωσε στην δημοσιότητα…. Διαβάστε παρακάτω…

Όχι παιδιά μου… Στο επεισόδιο εκείνο είδαμε τους παίκτες να τρώνε μακαρόνια που ήταν και χορηγός στο Survivor. Όμως, και δώστε μεγάλη προσοχή σε αυτό που σας λέω… Στο συγκεκριμένο βίντεο που τραβήχτηκε από κινητό, οι παίκτες πίσω από τις κάμερες τρώνε παϊδάκια, σαλάτες, πατάτες κλπ… Δηλαδή έφαγαν ξανά κρυφά, χωρίς να το δείξουν… Που ίσως αυτό γίνεται και άλλες φορές…Δείτε και μόνοι σας στο βίντεο που ακολουθεί:




Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια