HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σπάνε τα ταμεία στη Ρωσία οι Πειρατές της Καραϊβικής (Bίντεο)

Εσπασε τα ταμεία κατά το πρώτο σαββατοκυριακο της προβολής της στις κινηματογραφικές αίθουσες Ρωσίας και των χωρών της κοινοπολιτείας (εκτός Ουκρανίας) η ταινία «Οι πειρατές της Καραϊβικής: η εκδίκηση του Σαλαζάρ. Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία σημείωσε εισπράξεις που ξεπέρασαν το 1 δισεκατομμύριο ρούβλια (τα 17 εκατομμύρια ευρώ) όπως έγραψε το περιοδικό «Μπιουλετέν κινοπροκάτσικα».



Στην Ρωσία μόνο η σειρά αυτή του Disney, σύμφωνα με τα στοιχεία του Ομοσπονδιακού αυτοματοποιημένου συστήματος ενημέρωσης για τις προβολές ταινιών στις κινηματογραφικές αίθουσες (EAIS), οι εισπράξεις έφθασαν τα 927 εκατομμύρια ρούβλια (περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ). Και οι δύο αριθμοί συνιστούν, προερχόμενοι από διαφορετικές πηγές το απόλυτο ρεκόρ.

Ο αναλυτής του «ενημερωτικού δελτίου» Αντρέι Μπέλι, εκτιμά ότι ήδη είναι προφανές ότι οι «Πειρατές» θα είναι η ταινία με τις μεγαλύτερες εισπράξεις, καταλαμβάνοντας την δεύτερη -τρίτη θέση στην ιστορία των πιο δημοφιλών ταινιών. Προς το παρόν η ταινία με τις μεγαλύτερες εισπράξεις στην Ρωσία είναι οι «Μαχητές των Δρόμων-8» της Universal Pictures που άρχισε να προβάλλεται στους ρωσικούς κινηματογράφους στα μέση Απριλίου με εισπράξεις 1,6 δισεκατομμυρίων ρουβλίων (27 εκατομμυρίων ευρώ).

Το απόλυτο ρεκόρ στις εισπράξεις στην Ρωσία έχει σημειώσει η ταινία «Άβαταρ» με εισπράξεις 3,6 δισεκατομμυρίων ρουβλίων (60 εκατομμυρίων ευρώ). Αξίζει να σημειωθεί ότι καμία ταινία τα τελευταία οκτώ χρόνια δεν σημείωσε τέτοιους είδους εισπράξεις.

Πάρτε μια γεύση από την ταινία με το επίσημο τρέιλερ:


newsbeast

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια