HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Το ραδιοφωνικό μας ταξίδι ξεκινάει σήμερα... (βίντεο)



Μια νέα συνεργασία ξεκινάει σήμερα μεταξύ του Kapa-News και του "Ράδιο Ενημέρωση 92,2" στην Πιερία.

Πρόκειται για μια νέα, ζωντανή, ωριαία, ραδιοφωνική εκπομπή του συνεργάτη μας δημοσιογράφου κ. Πέτρου Σταθακόπουλου με τίτλο "Παραπληροφόρηση" που αρχίζει να μεταδίδεται απο σήμερα, και είναι προγραμματισμένη καθημερινά απο Δευτέρα ως Παρασκευή, εκτός Τετάρτης, απο τις 12:00 μέχρι τη 13:00.

Μια εκπομπή που σαν κύριο σκοπό έχει ΟΧΙ την πληροφόρησή, αλλά την ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ σας... Με άλλα λόγια θα "βλέπει" την επικαιρότητα (τοπική, πολιτική, γενική και παγκόσμια) με άλλο μάτι.

Δύο θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της όμως. Η άμεση επικοινωνία και συνεργασία με τους ακροατές και το χιούμορ. Φυσικά δεν θα λείψουν τα "καυτά" θέματα, οι αποκαλύψεις, οι συνεντεύξεις και οι προσκεκλημένοι. Τον κύριο και πρωταγωνιστικό όμως ρόλο θα τον έχετε ΕΣΕΙΣ!!! Οι απανταχού ακροατές της εκπομπής!!!

Σκοπός της εκπομπής αυτής είναι να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας. Να γίνει απαραίτητη σε σας. Να σας εθίσει...

Οι Πιεριείς, και λάτρεις της συσκευής του κλασικού ραδιοφώνου, μπορούν να συντονίσουν τα ραδιοφωνάκια τους στους 92,2 στα FM. Αλλά έχουμε λύση και για τους ιντερνετικούς φίλους απανταχού της χώρας και της υφηλίου. Εσείς μπορείτε να μας ακούτε ΖΩΝΤΑΝΑ στον παρακάτω σύνδεσμο:


http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1049

Ραντεβού λοιπόν σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι ΑΚΡΙΒΩΣ, αλλά και κάθε μέρα, εκτός Τετάρτης, την ίδια ώρα και για μία ολόκληρη ώρα!!!

Σας περιμένουμε....



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια