HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης μιλάει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Kapa-News για το νέο του βιβλίο, αλλά και για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις της χώρας.


Τον πρώην Υπουργό συνάντησε ο δημοσιογράφος και συνεργάτης μας Πέτρος Σταθακόπουλος, στο γραφείο του στην Κομοτηνή την περασμένη εβδομάδα. Εκεί ο κύριος Στυλιανίδης μίλησε μπροστά στην κάμερα του Kapa-News για το νέο του βιβλίο που τιτλοφορείται "Θράκη: Το επόμενο βήμα...", αλλά και για την πολιτική κατάσταση γενικώς, που επικρατεί στην χώρας μας τελευταία.

Ουσιαστικά, ήταν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση εφ' όλης της ύλης. ο κύριος Στυλιανίδης, μεταξύ άλλων μίλησε και για το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών που φημολογείται πολύ τον τελευταίο καιρό. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε όλες τις προτάσεις και θέσεις του κ. Στυλιανίδη για το θέμα της Θράκης, που καταγράφονται και στο βιβλίο του, την εκτίμησή του για τις τουρκικές προκλήσεις των τελευταίων ημερών όπως αυτές εκφράζονται απο τον κ. Ερντογάν, αλλά και μια πολύ ενδιαφέρουσα τοποθέτηση του για τα πολιτικά δρώμενα και πεπραγμένα της χώρας μας μέχρι σήμερα.

Δείτε το βίντεο:






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια