HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Έχασε τον όρχι του και αποζημιώθηκε με 800.000 ευρώ


Οι άντρες είναι συναισθηματικά δεμένοι με τους όρχεις τους, καθώς παραμένουν μια από τις πιο ευαίσθητες και σημαντικές για τον ανδρισμό περιοχές του σώματος.

Την ώρα που τα λέμε αυτά, ένας άντρας από την Πενσιλβάνια των ΗΠΑ βίωνε πόνους σε έναν από τους όρχεις του εδώ και 15 ολόκληρα χρόνια. Κάποια στιγμή το πράγμα έφτασε στο απροχώρητο, όταν και θα αναζητούσε τη βοήθεια που περίμενε πως θα τον γιατρέψει.

Ο Στίβεν Χέινς πήγε λοιπόν σε έναν ουρολόγο, τον δρ. Σπένσερ Λονγκ, ο οποίος του είπε ότι ο όρχις θα έπρεπε να αφαιρεθεί. Ο 54χρονος συμφώνησε και σύντομα θα ήταν στο χειρουργείο που θα τον απάλλασσε υποτίθεται από τους αφόρητους πόνους.

Ο γιατρός τον απάλλαξε βέβαια από τον υγιή του όρχι, κάτι που ανακάλυψε έντρομος ο ασθενής με το που ξύπνησε από τη νάρκωση!



Ο Χέινς μήνυσε τον δρα Λονγκ και ο δικηγόρος του δήλωσε πως όχι μόνο δεν έχει γλιτώσει από τον ανείπωτο πόνο, αλλά τρέμει πια να ξαναμπεί στο χειρουργείο για να βρει την πολυπόθητη γιατρειά. Αν μάλιστα πειστεί να του αφαιρεθεί ο άρρωστος όρχις, τότε θα χρειάζεται θεραπεία τεστοστερόνης για το υπόλοιπο της ζωής του.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον δρα Λονγκ, υποχρεώνοντάς τον να πληρώσει στον τραγικό ασθενή του ποσό 550.000 ευρώ για τη ζημιά που του προκάλεσε, αλλά και αποζημίωση 225.000 ευρώ για άλλες βλάβες. Κοντά 800.000 ευρώ κοντολογίς…

Το πράγμα βέβαια μόνο απλό δεν είναι για τον ασθενή, καθώς η απώλεια ενός και μόνο όρχι μπορεί να καταλήξει σε στειρότητα, απώλεια σεξουαλικής ορμής, στυτική δυσλειτουργία, αύξηση βάρους, μείωση μυϊκής μάζας και άλλες σοβαρές καταστάσεις.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια