HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τέλος καλό, όλα καλά εχθές στο αμαξοστάσιο του Δήμου Κατερίνης. Πνεύμα συνεργασίας και καλής θέλησης έδειξαν οι απλήρωτοι συμβασιούχοι...


Ένταση δημιουργήθηκε εχθές το βράδυ για λίγο όμως, στο αμαξοστάσιο του Δήμου Κατερίνης, γιατί οι συμβασιούχοι που κάνουν απο προχθές κατάληψη του χώρου, δεν επέτρεπαν 3 απορριμματοφόρα να βγουν για βάρδια στην παραλία Κατερίνης και στην Ολυμπιακή Ακτή.

Συγκεκριμένα, ύστερα απο πίεση και καταγγελίες επαγγελματιών αλλά και κατοίκων της παραλίας για την συσσώρευση σκουπιδιών λόγω της προαναφερόμενης κατάληψης των συμβασιούχων, αποφασίστηκε, σε μια κίνηση καλής θέλησης και μέσα σ' ένα πνεύμα καλής συνεργασίας, να βγουν εχθές αργά το βράδυ γύρω στις 23:30 τρία οχήματα απορριμματοφόρα προκειμένου να αποφορτιστεί η δυσάρεστη κατάσταση και η άσχημη εικόνα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες 2 ημέρες, λόγω των σκουπιδιών που συσσωρεύτηκαν στις τουριστικές περιοχές του Δήμου.


Στην πόλη, αλλά και στον υπόλοιπο Δήμο Κατερίνης βέβαια ούτε εχθές έγινε αποκομιδή σκουπιδιών. Η κατάληψη υπολογίζεται ότι θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη όπου θα γίνει και η πανελλαδική απεργία, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να είναι σίγουρο ότι θα λυθεί το πρόβλημα.

Δείτε το βίντεο με το σχετικό ρεπορτάζ της χθεσινής βραδιάς στο αμαξοστάσιο του Δήμου Κατερίνης:



Απο το ρεπορτάζ μας προκύπτει ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα με τα σκουπίδια στον Δήμο Κατερίνης, και δεδομένου του επερχόμενου μίνι καύσωνα που αναμένεται το σαββατοκύριακο, συνιστούμε στους δημότες ν' αποφύγουν να βγάζουν τα σκουπίδια τους στα πεζοδρόμια, για να αποφύγουμε δυσάρεστες εικόνες, οσμές και εστίες μόλυνσης, και η πόλη να παραμείνει όσο το δυνατόν πιο καθαρή και ανθρώπινη.


Ρεπορτάζ: Πέτρος Σταθακόπουλος.-



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια