HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σήμερα στην ΕΚΑΒΗ η Γ.Σ. του ΣΦΚ Πιερικός-Ποιοί έχουν δικαίωμα στο εκλέγειν και εκλέγεσθαι


Στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα (19/6) η γενική συνέλευση των μελών του ΣΦΚ Πιερικός. Παρουσιάζει ενδιαφέρον η εξέλιξη της διαδικασίας καθώς και το αποτέλεσμα της, με διάφορες προτάσεις οι οποίες θα πέσουν στο τραπέζι και εκφράζουν τα σχήματα τα οποία θα διεκδικήσουν την διοίκηση του ιστορικού συλλόγου της Πιερίας.

Οι εμπλεκόμενοι θα πρέπει να προσέξουν τη νομιμότητα των προτάσεων τους και των σχημάτων τα οποία θα καταθέσουν, αφού τα μέλη του Δ.Σ. που επιθυμούν να περάσει απο την Γ.Σ. θα πρέπει να αποτελούν και εγγεγραμμένα-τακτοποιημένα οικονομικά μέλη του συλλόγου απο την προηγούμενη διαδικασία.

Ανάλογη προϋπόθεση υπάρχει και τους νόμιμους ψηφοφόρους. Κι αυτοί είναι μόνο όσοι ψήφισαν στην προηγούμενη γενική συνέλευση τακτοποιώντας τις ταμιακές τους υποχρεώσεις προς τον σύλλογο.

Μέλη τα οποία θα εγγραφούν στην αυριανή διαδικασία, θα έχουν δικαίωμα ψήφου και συμμετοχής στην επόμενη Γ.Σ. του συλλόγου.

Εδώ θα πρέπει να αναφερθεί ότι τα παραπάνω έχει τύχει να ανατραπούν στο παρελθόν με ομόφωνη απόφαση των μελών του ΣΦΚ και έχει γίνει αυτό για να δοθεί λύση σε διοικητικό αδιέξοδο.  Είναι και αυτό ένα σενάριο που μπορεί να ισχύσει, μόνον όμως όταν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και η απόφαση είναι της πλειοψηφίας του σώματος στων μελών του συλλόγου.

  Υ.Γ.- Να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι "δια ανατάσεων του χειρός" στο παρελθόν, έχουν συγκαταθέσει και πωλητές ποπ-κορν και σάμαλι που έτυχε να περνάνε έξω απο την αίθουσα και ...είδανε φως και μπήκαν, χωρίς να έχουν κανέναν απολύτως λόγο και αρμοδιότητα στην διαδικασία....


pieriasport.blogspot.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια