HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Συνάντηση Πατούλη – Σκουρλέτη για τους συμβασιούχους στην καθαριότητα


Με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη, θα συναντηθεί στις 2 μετά το μεσημέρι ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΚΕΔΕ ο κ. Σκουρλέτης αναμένεται να παραδώσει στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ το σχέδιο της νομοθετικής ρύθμισης, το οποίο θα κατατεθεί την Δευτέρα στη Βουλή.

Νωρίτερα, με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, ζήτησε «να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας των συμβασιούχων και να καθαρίσουν άμεσα οι πόλεις μας».

«Αναμένουμε την κατάθεση της νομοθετικής ρύθμισης, που θα επιλύσει με συνταγματικά νόμιμο τρόπο, το ζήτημα των συμβασιούχων της καθαριότητας στους Δήμους. Στόχος αυτής της ρύθμισης πρέπει να είναι η διασφάλιση των θέσεων εργασίας των συμβασιούχων και να απαλλαγούν άμεσα οι πόλεις μας από τους τόνους των σκουπιδιών που έχουν συσσωρευθεί. Ελπίζουμε να έχουν διδαχθεί οι συντάκτες της ρύθμισης αυτής από τα λάθη των προηγούμενων και να μην οδηγηθούμε σε νέο φιάσκο. Οι πόλεις μας και οι τοπικές μας κοινωνίες δεν αντέχουν άλλη ταλαιπωρία και άλλη υποβάθμιση της ποιότητας ζωής τους. Μέχρι να δούμε το περιεχόμενο της νομοθετικής ρύθμισης, είμαστε επιφυλακτικοί. Η εξαγγελία για διενέργεια διαγωνισμού για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στην καθαριότητα των Δήμων μας βρίσκει καταρχήν σύμφωνους», ανέφερε, μεταξύ άλλων.


Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια