HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Βίντεο της επέμβασης και του απεγκλωβισμού ηλικιωμένου πολίτη απο την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κατερίνης απο πρόσφατο συμβάν στην πόλη


Ένα βίντεο διάσωσης ενός πολίτη της Κατερίνης απο άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης αλιεύσαμε απο το facebook, όπου φαίνεται ολοκάθαρα το θάρρος αλλά και η πολύ καλή δουλειά που κάνουν οι άνδρες του συγκεκριμένου σώματος.

Θυμίζουμε ότι το συμβάν έγινε στις 22 Ιουνίου (την περασμένη Πέμπτη δηλαδή) στην Καλλιθέα Πιερίας. Λόγω της άμεσης και αποτελεσματικής επέμβασης των ανδρών της Πυροσβεστικής δεν υπήρξαν θύματα, παρα μόνο υλικές ζημιές στο συγκεκριμένο συμβάν.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να διακρίνετε καθαρά το θάρρος, τον επαγγελματισμό, την μεθοδικότητα, την ψυχραιμία αλλά και την αποτελεσματικότητα των ανδρών που επενέβησαν στο συγκεκριμένο περιστατικό. Χάρη στα παραπάνω στοιχεία που διαθέτει το Πυροσβεστικό Σώμα της Κατερίνης λοιπόν, σώθηκε ένας ακόμη συνάνθρωπός μας.

Εμείς, σαν Kapa-News το μόνο που θέλουμε να πούμε είναι κατ' αρχάς ένα μεγάλο ευχαριστώ και κατα δεύτερον, συγχαρητήρια και τέλος συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε εκεί στην Π.Υ. Κατερίνης.

Δείτε το βίντεο:



Ρεπορτάζ: Πέτρος Σταθακόπουλος.-






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια