HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ... Ένταση απόψε στο αμαξοστάσιο του Δήμου Κατερίνης με τους συμβασιούχους παρουσία αστυνομίας.


Ένταση δημιουργήθηκε απόψε το βράδυ στο αμαξοστάσιο του Δήμου Κατερίνης, γιατί οι συμβασιούχοι που κάνουν απο εχθές κατάληψη του χώρου, δεν επέτρεπαν 3 απορριμματοφόρα να βγουν για βάρδια στην παραλία Κατερίνης.

Πιο συγκεκριμένα, έπειτα απο πίεση, αλλά και καταγγελίες επαγγελματιών της παραλίας για την συσσώρευση σκουπιδιών λόγω της προαναφερόμενης κατάληψης των συμβασιούχων, αποφασίστηκε να βγουν απόψε τρία οχήματα απορριμματοφόρα προκειμένου να αποφορτιστεί η άσχημη κατάσταση που δημιουργήθηκε τις τελευταίες 2 ημέρες.

Ωστόσο οι καταληψίες συμβασιούχοι είχαν στην αρχή αντιρρήσεις, και δεν επέτρεπαν τα οχήματα να ξεκινήσουν. Ωστόσο μετά απο αρκετή ώρα συζήτησης, επικράτησε η λογική κι έτσι αποφάσισαν ως ένδειξη καλής θέλησης να επιτρέψουν τα οχήματα να βγουν για δουλειά. Δεν είναι βέβαιο ωστόσο αν θα μπορέσουν να καλύψουν της περιοχή της Παραλίας και της Ολυμπιακής Ακτής μόνο τα τρία απορριμματοφόρα. Το σίγουρο είναι ότι θα συμβάλλουν στην αποφόρτιση του προβλήματος των σκουπιδιών στις τουριστικές αυτές περιοχές του Δήμου. Οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις έγιναν υπο το διακριτικό βλέμμα μικρής αστυνομικής δύναμης, προκειμένου ν' αποφευχθούν επεισόδια.

Στην πόλη, αλλά και στον υπόλοιπο Δήμο Κατερίνης βέβαια ούτε απόψε θα γίνει αποκομιδή σκουπιδιών. Η κατάληψη υπολογίζεται ότι θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη όπου θα γίνει και η πανελλαδική απεργία, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να είναι σίγουρο ότι θα λυθεί το πρόβλημα.

Το Kapa-News ήταν απόψε εκεί και ετοίμασε σχετικό ρεπορτάζ με βίντεο και δηλώσεις των υπευθύνων αλλά και εκπροσώπων των εργαζομένων, και θα σας το παρουσιάσει αύριο.







Ρεπορτάζ: Πέτρος Σταθακόπουλος.-



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια