HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Καταγγελία αναγνώστη!!! "Η αδιαφορία της πολιτείας είναι εγκληματική! Όταν γίνει το δυστύχημα θα είναι πια αργά"


Ένα έντονο μήνυμα διαμαρτυρίας ενός επισκέπτη (τουρίστα) της πόλης της Κατερίνης λάβαμε εχθές στο e-mail μας, όπου διαμαρτύρονταν για εγκληματική αμέλεια των υπευθύνων.

Πιο συγκεκριμένα ο πολίτης καταγγέλλει ότι έπαθε ζημιά (έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου του) και παρα λίγο να είχε και ατύχημα λόγω εκτροπής του αυτοκινήτου του επειδή έχασε τον έλεγχο λόγω του σκασμένου ελαστικού.

Το συμβάν έγινε εχθές το μεσημέρι πάνω στην γέφυρα που βρίσκεται λίγο μετά την 2η είσοδο της πόλης της Κατερίνης απο την εθνική οδό (με κατεύθυνση προς Θεσσ/νικη) λίγο πριν το τούνελ, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες.



Στην μακροσκελή επιστολή του ο πολίτης αναφέρει ότι όταν κατέβηκε να ελέγξει το όχημα του και τον λόγο που έπαθε την ζημιά διαπίστωσε την κακή κατάσταση του οδοστρώματος της γέφυρας, αλλά και την επικινδυνότητα που υπάρχει πίσω απο την εικόνα.

Δείτε τις φωτογραφίες που μας έστειλε ο δημότης τραβηγμένες απο το κινητό του.








Στην ίδια επιστολή ο εν λόγω πολίτης καταλήγει ότι θα κινηθεί νομικά κατα παντός υπευθύνου, όχι τόσο για την ζημιά που έπαθε ο ίδιος στο όχημά του, όσο για το ότι αυτή η κατάσταση της γέφυρας έχει πολλές πιθανότητες να οδηγήσει (εαν δεν διορθωθεί ΑΜΕΣΑ) σε ακόμη χειρότερα ατυχήματα ή ακόμη, ακόμη και σε απώλεια κάποιας ζωής.

Σχόλιο του Kapa-News: Εμείς δεν θα σχολιάσουμε τίποτα απο την επιστολή αυτή. Το μόνο που θα κάνουμε είναι μια απλή ερώτηση: "Είναι η σημερινή εικόνα της πόλης αυτή που πρέπει να είναι σε μια αμιγώς τουριστική περιοχή όπως η Πιερία;" Τα συμπεράσματα δικά σας, και τις απαντήσεις θα τις περιμένουμε απο τους "υπεύθυνους" για την εικόνα της Κατερίνης και γενικώτερα της Πιερίας.-


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια