HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πρεμιέρα κάνει σήμερα το "STAGE" στην Παραλία Κατερίνης μ' ένα υπέροχο σχήμα


Στην πρόβα τζενράλε του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης "STAGE" βρέθηκε εχθές αργά το βράδυ το Kapa-News όπου είχε την ευκαιρία να απολαύσει μέρος του προγράμματος, αλλά και να συναντήσει και να συνομιλήσει με τους ανθρώπους του καταστήματος.

Σήμερα είναι η μέρα που ανοίγει τις πόρτες τους και θα τις κρατήσει ανοιχτές μέχρι τα τέλη περίπου του Σεπτεμβρίου, το ανακαινισμένο κέντρο διασκέδασης "STAGE" στην Παραλία της Κατερίνης. Πρόκειται για έναν γνωστό χώρο, ωστόσο ανακαινισμένο με πολύ μεράκι και γούστο. 


Μιλώντας με τους ανθρώπους του μαγαζιού διαπιστώσαμε κάτι που στις μέρες μας είναι πολύ σπάνιο. Διαπιστώσαμε λοιπόν ότι το team του "STAGE" έχει δώσει πάρα πολύ μεγάλη σημασία στην ποιότητα του προγράμματος, αλλά και της εξυπηρέτησης των επισκεπτών του.

Μετά απο πολύ ώρα συζήτησης με όλους τους συντελεστές, αλλά και αφού παρακολουθήσαμε μεγάλο μέρος της γενικής πρόβας καταλάβαμε ότι ο σκοπός του "STAGE" είναι να κάνει τις φετινές καλοκαιρινές μας νύχτες διαφορετικές και ομορφότερες.

Ισχυρή απόδειξη των παραπάνω είναι οι συντελεστές του "STAGE":

Τραγούδι:
Στέφας Γιώργος
Γκούτη Αποστολία
Λιάπης Στέργιος
Μιράνη Μαρία
Μπατλογιάνης Βασίλης
Μπαλαούρα Βάνα
Φωτάκη Αντιγόνη


Ορχήστρα:

Σεμιτζίδης Μπάμπης (κιθάρα)
Μπιμπής Γιώργος (ντραμς)
Νεστορής Κώστας (πλήκτρα)
Θάνος (μπουζούκι)
Χρήστος Πουλέλης (Μπάσο και γενική καλλιτεχνική επιμέλια) ( μαέστρος)


Στο ποντιακό πρόγραμμα θα είναι ο Τάσος Σαραφίδης που παίζει λύρα και τραγουδά.

Στην ηχοληψία είναι ο πολύ έμπειρος Βασίλης Ζουλούμης.

Όπως βλέπετε είναι φτιαγμένο απο Κατερινιώτες, που δημιούργησε ένα πρόγραμμα για Κατερινιώτες. Όσο για του λόγου μας το αληθές, δεν έχετε παρά να το διαπιστώσετε μόνοι σας απόψε στην πρεμιέρα του "STAGE" στην Παραλία της Κατερίνης...



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια