HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


"Βόμβα" Ρέγκλινγκ: Ενώ δουλεύουμε καλά με τον Τσακαλώτο, ορισμένοι υπουργοί αμφισβητούν κάποια μέτρα (VIDEO)


"Βολές" κατά υπουργών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Eυρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, Κλάους Ρέγκλινγκ.

Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, ο επικεφαλής του ESM, αναφερόμενος στη συμφωνία του τελευταίου Eurogroup, τόνισε ότι «ιδιοκτησία σημαίνει ότι όλοι στην κυβέρνηση και ευρύτερα στο Δημόσιο στηρίζουν το πρόγραμμα. Κι αυτό που βλέπουμε κάποιες φορές έως σήμερα, είναι ότι δουλεύουμε πολύ καλά με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, όμως κάποιοι άλλοι υπουργοί της κυβέρνησης ορισμένες φορές αμφισβητούν μέτρα τα οποία έχουν συμφωνηθεί, συγκεκριμένες αποκρατικοποιήσεις, κι αυτό στέλνει ένα μήνυμα στις αγορές και ευρύτερα στο ευρωπαϊκό κοινό».

Ο κ. Ρέγκλινγκ ανέφερε επίσης, πως είναι σημαντικό για τους Έλληνες πολίτες να καταλάβουν ότι υπάρχει μια μακροπρόθεσμη δέσμευση ότι το Eurogroup θα βοηθήσει περαιτέρω μακροπρόθεσμα, αν υπάρξουν απροσδόκητες εξελίξεις που θα κάνουν τη «ζωή» της ελληνικής οικονομίας δύσκολη.

Αναφορικά με τη συμφωνία της 15 Ιουνίου στο Eurogroup, ο ίδιος υπογράμμισε: «Πιστεύω ότι είναι ένα σημαντικό βήμα. Δεν είναι το τέλος του προγράμματος. Όπως είπε και πρόεδρος του Eurogroup, έχουμε ακόμα ένα χρόνο με το υπάρχον πρόγραμμα. Όμως αυτό ήταν το σημαντικό βήμα, το οποίο χρειάζονταν τώρα»

Δείτε το βίντεο του enikonomia.gr:




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια