HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Αυτά είναι τα δύο παιδιά που βρέθηκαν νεκρά χθες στην Κομοτηνή

Καθοδόν για έναν γάμο στον οικισμό της Μελέτης ήταν οι δύο νέοι που βρήκαν τραγικό θάνατο χθες στην Κομοτηνή. Οι δύο φίλοι από την Σάλπη, 19 και 15 ετών, άφησαν την τελευταία τους πνοή σε μικρό αρδευτικό κανάλι, λίγο έξω από το χωριό της Ροδόπης.

Το δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο 19χρονος Τ. Σ. προσέκρουσε σε φθαρμένο σημείο του οδοστρώματος, εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε παρακείμενο μικρό αγροτικό κανάλι, με αποτέλεσμα να χάσει τόσο ο ίδιος τη ζωή του, όσο και ο 15χρονος Α.Τ. συνεπιβάτης του.


Το τραγικό περιστατικό συνέβη ένα χιλιόμετρο μετά τον κόμβο της Αιγείρου, λίγο έξω από τον οικισμό της Μελέτης.

Κανείς δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, καθώς το άνοιγμα του αρδευτικού καναλιού, κάτω από ένα μικρό τσιμεντένιο γεφύρι, δεν είναι ορατό, λόγω των χόρτων, από τους διερχόμενους οδηγούς, ιδίως την νύχτα, ενώ ούτε στο οδόστρωμα υπήρχαν σημάδια που να μαρτυρούν τι είχε προηγηθεί.

Έτσι, οι δύο νέοι παρέμειναν εκεί (άγνωστο σε τι κατάσταση, αν δηλαδή ζούσαν ακόμη ή ο θάνατος τους ήταν ακαριαίος ) για αρκετές ώρες.

Οι γονείς τους (εργάτες γης) ανησύχησαν επειδή δεν είχαν γυρίσει σπίτι και ειδοποίησαν τις πλησιέστερες Αστυνομικές Αρχές, γνωστοποιώντας την εξαφάνισή τους στο Α.Τ. Ιάσμου.



Οι σοροί των δύο άτυχων νέων μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής. Εκεί έσπευσαν απαρηγόρητοι οι συγγενείς και οι φίλοι τους. Τραγικές φιγούρες οι γονείς των δύο αγοριών και τα αδέρφια τους (ο 15χρονος Α.Τ. ήταν ένα από τα τρίδυμα παιδιά της οικογένειας).

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 19χρονος είχε αποφοιτήσει πριν δύο χρόνια από το Γυμνάσιο της Νέας Καλλίστης και ο 15χρονος ήταν μαθητής της Α’ Τάξης φέτος.

Η αστυνομία εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:


Σήμερα (27-7-2017) το πρωί, στο ύψος του 1ου χλμ. της Επαρχιακής Οδού Αιγείρου – Μελέτης Ροδόπης, σε παρακείμενο αρδευτικό κανάλι, ανευρέθηκαν θανάσιμα τραυματισμένοι δύο ημεδαποί, ηλικίας 19 και 15 ετών, καθώς και το δίκυκλο μοτοποδήλατο που επέβαιναν, το οποίο είχε εκτραπεί της πορείας του και ανατραπεί εντός του καναλιού. Οι δύο ημεδαποί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια