HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΕΚΤΑΚΤΟ!!! Τραγωδία στην Κατερίνη! Εντοπίστηκε νεκρός από φωτιά σε διαμέρισμα (ανανέωση)(φωτογραφίες+βίντεο))

Νεκρό άτομο εντοπίστηκε σήμερα το πρωί κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε διαμέρισμα στην Κατερίνη.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική, η υπηρεσία δέχθηκε κλήση για φωτιά στο διαμέρισμα στις 7:30 το πρωί και άμεσα έσπευσαν στο σημείο 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα και κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης εντοπίστηκε νεκρό άτομο μέσα στο διαμέρισμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός είχε παραμορφωθεί σε τέτοιο βαθμό, που οι πυροσβέστες δεν ήταν σε θέση να πουν αν ανήκει σε άντρα ή σε γυναίκα. Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι η σορός ανήκει σε άνδρας 60-65 ετών.

 Οι πυροσβέστες άκουγαν φωνές από το διπλανό διαμέρισμα, όπου είχαν εγκλωβιστεί 4 νεαρές κοπέλες, ηλικίας από 18 έως 20 ετών, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Μετά από επιχείρηση τα 4 κορίτσια απεγκλωβίστηκαν σώα και διακομίστηκαν προληπτικά σε νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις. Η φωτιά τελικά τέθηκε υπό έλεγχο λίγο αργότερα.

***Νεώτερες πληροφορίες για το δυστύχημα στην Κατερίνη αναφέρουν ότι το θύμα είναι απο τα Ρυάκια Πιερίας και είναι 60 ετών. Το διαμέρισμα όπου βρέθηκε το θύμα βρίσκεται στον 4ο όροφο κτιρίου ενοικιαζομένων δωματίων στην Παραλία Κατερίνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τραγικό θύμα ήταν ιδιοκτήτης σχολής οδηγών στη Θεσσαλονίκη.


*Φωτογραφίες του Νίκου Μαρινόπουλου





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια