HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


"Πόλεμος" στο facebook για τον Γιάννη Χαρούλη- Το event για... ανατίναγμα του Φράγματος Θέρμης που εξόργισε τους θαυμαστές του

Έχει αποκτήσει φανατικό κοινό και σχεδόν όλες του οι συναυλίες είναι sold out. Χιλιάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας τον στηρίζουν σε κάθε του επαγγελματικό βήμα και δίνουν το "παρών" στους χώρους όπου τραγουδά. Ο Γιάννης Χαρούλης ανταποδίδει την αγάπη που έχει λάβει από τον κόσμο διοργανώνοντας όμορφες μουσικές συναντήσεις με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και άλλες γνωστές επιτυχίες.

Ωστόσο, όπως όλοι οι καλλιτέχνες που έχουν το δικό τους φανατικό κοινό και ο ίδιος έχει και πολλούς "πολέμιους", οι οποίοι εκφράζουν με κάθε τρόπο τη δυσαρέσκειά τους για το ρεπερτόριο του τραγουδιστή αλλά και τις εκδηλώσεις λατρείας που δέχεται από τους θαυμαστές του.

Ένας από τους οργισμένους αντι-φανς του Γιάννη Χαρούλη, διοργάνωσε για πλάκα ένα event στο facebook με τίτλο "Ανατινάζουμε το Φράγμα Θέρμης να πνιγεί ο Χαρούλης να ησυχάσουμε".

Συνόδευσε μάλιστα το κάλεσμά του από το εξής κείμενο:

"Εκεινη την ημερα, ο γνωστός κλαψομούνης με την ανάποδη μάπα, έχει συναυλία στο φραγμα Θερμης. Είναι η χρυσή μας ευκαιρία να απαλλαγούμε από τη θλιβερή σκατόφατσα του και από τις ... "θαυμαστριες" του... Εμπρός για ένα καλυτερο και λιγότερο κλαψιάρικο κόσμο!!"

Η πρωτοβουλία αυτή φαίνεται ότι δεν φάνηκε και πολύ αστεία στους φίλους του τραγουδιστή, οι οποίοι δήλωσαν εξοργισμένοι από το κακόγουστο αστείο και το κάλεσμα, στο οποίο δήλωσαν ήδη συμμετοχή 409 άτομα.

Διαβάστε κάποια από τα μηνύματα χρηστών του Facebook στο event:

“Τραγικότατος ο διοργανωτής”

"Δυο πράγματα είναι άπειρα σε αυτόν τον κόσμο. Το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.
Για το πρώτο, διατηρώ καποιες αμφιβολίες Αλβέρτος Αϊνσταιν!”,

“Γιατί τόσο μίσος;”

«Για να καταλάβω... Κάποιος που κάνει προμόσιον ή δουλεύει σε γνωστό μπαράκι της Βαλαωρίτου, έκανε εκδήλωση για να κράξει τον Χαρούλη και το έντεχνο γενικά και "κάνει πλάκα" (ο θεός να την κάνει...) ότι θ' ανατινάξει το φράγμα θέρμης για να πνιγεί..;
Δηλαδή αν εγώ γράψω "να ανατινάξουμε την Βαλαωρίτου για να γκρεμιστεί το Tokyo City Bar και να ησυχάσουμε απ' τον DJ του", θεωρείται αστείο..;

Φυσικά, δεν έλειψαν οι δημοσιεύσεις των αντιφανς του τραγουδιστή:

"Το πρόβλημα δεν είναι το «κλαψομούνης». Το πρόβλημα είναι οτι είναι ένα μηδενικό που περνιέται ως μεγάλη αξία. Ενας μέτριος τραγουδιστής που περπατάει πάνω στο δρόμο που άνοιξε ο βασιλιάς των μηδενικών και των ελεεινών, ο νταλάρας".

“Και δεν παιζει ο αλητης κ σε φεστιβαλ της ΚΝΕ τωρα που εγινε ντιβα...ενω πριν που δεν τον ηξερε η μανα του μας παρακαλουσε...τρισαθλιος κ ΠΑΣΟΚος πρεπει να ναι....”

“Εκεινη την ημερα ο γνωστός κλαψομούνης έχει συναυλία στο φραγμα Θερμης. Είναι η χρυσή μας ευκαιρία να απαλλαγούμε από τη θλιβερή σκατόφατσα του και από τις "θαυμαστριες" του...

Εμπρός για ένα καλυτερο και λιγότερο κλαψιάρικο κόσμο!!”

«πάμε μετά τη γιορτή του ντολμα».


Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια