HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 21 Αυγούστου

Τι κι αν είναι Δευτέρα; H ημέρα ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς και μάλιστα στα ξαφνικά! Τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού σήμερα και μοιράζει απρόσμενα χαμόγελα σε όλους και ιδίως στους Πύρινους και τους Αέρινους του 3ου δεκαημέρου! Είμαστε έτοιμοι για θαυμάσιες εκπλήξεις!

KΡΙΟΣ

Βρίσκεστε ακόμη σε μία περίοδο δραστικών αλλαγών, τόσο στα συναισθηματικά σας, όσο και σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά. Η Έκλειψη Ηλίου σήμερα, θα σας δώσει αρκετή δύναμη να αντιμετωπίσετε ένα προσωπικό σας θέμα, άλλα και να λύσετε κάποια παρεξήγηση με δικό σας πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Μεγάλη προσπάθεια θα κάνετε ώστε να βάλετε μία σειρά στους επαγγελματικούς σας στόχους, που από ότι φένεται είναι πολλοί. Πολύ πιθανόν σήμερα να διακόψετε μία μακροχρόνια συνήθεια ή να φροντίσετε την υγεία σας. Η Έκλειψη Ηλίου θα διαμορφώσει εκ νέου πολλά θέματα που σας απασχολούν.

ΔΊΔΥΜΟΙ

Οι μέρες αυτές είναι πολύ συμαντικές σε ότι προσπαθήσετε να ξεκινήσετε. Η καλή προετοιμασία σε σημαντικά θέματα, θα σας δώσει ένα προβάδισμα και θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση. Ένα προσωπικό σας θέμα θα έχει μία πολύ καλή πορεία και ένα ταξίδι θα παίξει σημαντικό ρόλο.

ΚΑΡΚΊΝΟΣ

Η οικογένεια θα σας κουράσει αρκετά λόγο περίεργων συνθηκών που θα επικρατούν. Μία ασυνεννοησία θα είναι μόνιμα πάνω από την καθημερινή επαφή με τα παιδιά σας ή με κάποιους πολύ δικούς σας ανθρώπους. Θα αρχίσουν να σας απασχολούν οικονομικά θέματα που θα τακτοποιηθούν μέσα από σωστούς χειρισμούς.

ΛΕΩΝ

Οι συναντήσεις που θα κάνετε με πρόσωπα από το περιβάλλον σας θα σας ξαφνιάσουν. Βρίσκεστε σε μία περίοδο αρκετών αλλαγών κάτω από την επιρροή της σημερινής Έκλειψης Ηλίου. Σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε για το μέλλον και προχωρήστε βάση σχεδίου και όχι παρορμητικά.

ΠΑΡΘΈΝΟΣ

Βρείτε τρόπο να προχωρήσετε με δύναμη στα επόμενα πολύ σημαντικά σας βήματα που έχετε κατά νου αυτή την περίοδο. Να ξέρετε βέβαια ότι δεν πρόκειται να κερδίσετε κάτι, αν δεν έχετε κάνει τα απαιτούμενα ξεκαθαρίσματα που χρειάζονται. Ότι υπάρχει συμαντικό και αληθινό θα παραμείνει.

ΖΥΓΌΣ

Οι μέρες αυτές θα σφραγίσουν μια τεταμένη ατμόσφαιρα που επικρατεί στα προσωπικά σας θέματα και όχι μόνο. Βρίσκεστε σε μία πολύ ιδιαίτερη περίοδο που σαν σκοπό έχει να σας δοκιμάσει σε αυτά που θεωρείτε δεδομένα. Μην χάσετε την πίστη σας και βρείτε τρόπο να περάσετε όλο αυτό μέσα από μία ενδοσκόπηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ πιθανόν να νοιώσετε πολύ πιεσμένοι από υπερβολική δουλειά και υποχρεώσεις που τρέχουν. Μην αφήσετε τις συνθήκες να σας καταβάλλουν. Το επόμενο διάστημα θα πρέπει να δώσετε βαρύτητα σε πολλά θρέμματα που είχατε αφήσει να εξελίσσονται μόνα τους.

ΤΟΞΌΤΗΣ

Βρείτε χρόνο ώστε να κάνετε το καλλίτερο που μπορείτε για σας και τον άνθρωπό σας. Τα λόγια, τα παράπονα και η γκρίνια το μόνο που φέρνει είναι στεναχώρια και τίποτε άλλο. Η Έκλειψη Ηλίου σήμερα, σας βρίσκει σε πολύ καλή κατάσταση και ενδείκνυται στο να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα.

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα γεμίσετε με σκέψεις και θα αναλύετε το κάθε τι. Βρίσκεστε σε μία πολύ ιδιαίτερη περίοδο που θα πρέπει να έχετε ωριμότητα στην κάθε σας κίνηση. Έχετε ανάγκη από θετικούς ανθρώπους στην ζωή σας που να σας κατανοούν. Η Έκλειψη Ηλίου, θα σας φέρει αλλαγές και σε προσωπικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην διαπραγματεύεστε οποιαδήποτε θέματα, ιδίως σε προσωπικό επίπεδο. Το πιο σίγουρο είναι ότι θα βρεθείτε πάλι μετά από καιρό στην ίδια κατάσταση πριν την συμφωνία σας. Η Έκλειψη Ηλίου, θα αλλάξει αρκετά τα δεδομένα και θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την νέα σας ζωή.

ΙΧΘΎΕΣ

Δεν έχετε περάσει και λίγα αυτές τις μέρες. Θα πρέπει όμως να εννοήσετε ότι όλα γίνονται για κάποιους λόγους που θα τους κατανοήσετε το επόμενο διάστημα. Κάποιος δικός σας άνθρωπος σας στηρίζει χωρίς να θέλει από εσάς αντάλλαγμα. Να δείξετε την αγάπη σας σε άτομα που την αξίζουν.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια