HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Διπλό «χτύπημα» ΠΑΟ μετά τον Τσάβες - Ενίσχυση σε κέντρο και άμυνα


Μεγάλος ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού μετά την απόκτηση του Αντρές Τσάβες, καθώς άπαντες στο Τριφύλλι θεωρούν ότι ο Αργεντινός άσος είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ομαδα.
Γι' αυτό, άλλωστε, οι Πράσινοι έκαναν μια πολύ σημαντική οικονομική υπέρβαση, προκειμένου να πείσουν τον παίκτη να έρθει στην Ελλάδα, μιας και στην αρχή ήταν πολύ διστακτικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στη χώρα μας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, o Παναθηναϊκός πρόσφερε στον ποδοσφαιριστή "κλειστό" τριετές συμβόλαιο, με συνολικές αποδοχές που ξεπερνούν τα 2 εκατ. ευρώ, ενώ στην Μπόκα θα δώσει, σε δόσεις, 1,3 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Η πρώτη δόση αφορά 400.000 ευρώ, ενώ αν ο παίκτης ξεπεράσει στο πρωτάθλημα τα 15 γκολ, οι Πράσινοι θα κληθούν στο τέλος της σεζόν να πληρώσουν άλλα 1,3 εκατ. ευρώ για το υπόλοιπο 50% (αλλιώς αυτό θα γίνει σε βάθος διετίας).

Διπλό "χτύπημα" και Μπιλμπάο

Πάντως, παρόλο το γεγονός ότι στο Τριφύλλι εξάντλησαν το μπάτζετ για την απόκτηση του Αργεντινού, οι μεταγραφικές κινήσεις δεν έχουν τελειώσει και αναμένεται το επόμενο διάστημα να γίνει διπλό "χτύπημα".

Από τη μία, θα επισημοποιηθεί η απόκτηση του Φάνη Τζανδάρη, με τον οποίο έχουν γίνει εδώ και καιρό προχωρημένες συζητήσεις, έτσι ώστε ο Μαρίνος Ουζουνίδης να έχει μια έξτρα λύση στον άξονα, ενώ από την άλλη, θα αποκτηθεί ένας αριστερός μπακ, για αναπληρωματικός του Νίκλας Χουλτ.

Αυτή η λύση, πάντως, θα είναι πολύ προσιτή, μιας και, όπως προαναφέραμε, δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή άλλοι διαθέσιμοι πόροι για μεταγραφές, αν και τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν σε περίπτωση που έρθει πρόκριση σε βάρος της Μπιλμπάο. Διαφορετικά με τις δύο αυτές κινήσεις θα κλείσει το πράσινο ρόστερ...

Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια