HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΟΙ ΔΥΟ ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ – Πως επηρεάζονται Τσίπρας – Πούτιν – Τραμπ – Βαλκάνια

Τσουνάμι πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων προβλέπουν τα άστρα για την επόμενη πενταετία στην Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο, με τις επιρροές των δυνατών εκλείψεων στις 7 και τις 21 Αυγούστου να φέρνουν τα πάνω κάτω.
Η Ελλάδα θα βιώσει την πιο ταραχώδη πολιτική περίοδο των τελευταίων δεκαετιών, με τις αποκαλύψεις σκανδάλων να αιφνιδιάζουν και να προκαλούν κομματικά ρήγματα και ανακατατάξεις, όπως αποκαλύπτει στην «Espresso» η πολιτική αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου (Semiramis).
«Η πιο δυνατή έκλειψη από τις δύο είναι η ηλιακή, που θα σημειωθεί στις 21 Αυγούστου κοντά στον σταθερό αστέρα Regulus, ο οποίος είναι ανεξάρτητος, μαχητικός, βίαιος, γενναίος, ειλικρινής. Μιλάμε για ένα από τα τέσσερα πιο σημαντικά βασιλικά αστέρια της αστρολογίας, που θέλει να κατακτήσει και να κυριαρχήσει προτού κάποιος αμφισβητίας διεκδικήσει τον θρόνο του. Η πτώση σημαντικών ηγετών και ισχυρών πολιτικών προσώπων της Ιστορίας συντελέστηκε κάτω από την εμφάνιση και την επιρροή αυτού του αστέρα» αναφέρει η εκπρόσωπος της AmericanFederationofAstrologers.
Το επόμενο διάστημα, με αρχή την ορατή σε όλη την Ευρώπη μερική σεληνιακή έκλειψη της 7ης Αυγούστου, προβλέπεται αστρολογικά «καυτό», ειδικά για την πολιτική ζωή του τόπου.
Η οικονομία
«Μιλάμε για μια δυνατή μερική έκλειψη που γίνεται στον Υδροχόο, τον πιο απρόβλεπτο πλανήτη. Σχετίζεται με την αφύπνιση που σε συνδυασμό με τον Ουρανό θα επηρεάσει τις οικονομίες και τις τράπεζες, ενώ θα επιφέρει και πτωχεύσεις και πολιτικά σκάνδαλα, που θα προκαλέσουν αναταραχή, ανασχηματισμό, εκλογικό αιφνιδιασμό και θέματα με τους μετανάστες. Η Ιστορία έχει δείξει ότι, όταν ένας πρωθυπουργός είναι φοβισμένος, γίνεται επικίνδυνος για τον λαό. Περισσότερο από κάθε άλλη φορά επιβάλλεται ο Αλέξης Τσίπρας να δείξει πολιτική ωριμότητα, που έως τώρα δεν έχει αποδείξει ότι διαθέτει» εξηγεί η Δήμητρα Παπανικολοπούλου και προσθέτει: «Μετά την περιπέτεια που ζούμε με την οικονομική κρίση, καλούμαστε να ξαναγεννηθούμε από τις στάχτες μας και να δώσουμε τα φώτα μας στον πλανήτη».
Εκτός από την Ελλάδα θα επηρεαστούν άμεσα η Τουρκία, η Γαλλία και η Ρωσία: «Η Γαλλία θα βιώσει μια σειρά τρομοκρατικών γεγονότων και ένα μεγάλο πολιτικό σκάνδαλο, το οποίο θα αναγκάσει τον Εμμανουέλ Μακρόν να λάβει αποφάσεις. Κλονίζεται ο γενέθλιος χάρτης του Βλαντιμίρ Πούτιν, που χρειάζεται να είναι προσεκτικός στις κινήσεις σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, προκειμένου να αποφύγει τρομοκρατικά χτυπήματα. Η Αμερική θα ζει οικονομικά την πιο δύσκολη εποχή της και ο Ντόναλντ Τραμπ όχι μόνο δεν θα ευχαριστήσει τους εχθρούς του, αλλά θα αποκτήσει κι άλλους λόγω των φιλόδοξων πρωτοβουλιών και της αύξησης των εξουσιών του. Συζητήσεις και πολιτικές εκρήξεις αναμένονται στα Βαλκάνια -ειδικότερα σε Σκόπια και Αλβανία- και τρομοκρατικά χτυπήματα σε Αγγλία, Ελσίνκι, Γερμανία, Παρίσι, Βρυξέλλες, Κωνσταντινούπολη, Ουάσινγκτον, Νέα Υόρκη. Επιπλέον, οι εκλείψεις προκαλούν ακραία καιρικά φαινόμενα και σεισμούς».
Εκρηκτικός μπορεί να χαρακτηριστεί αστρολογικά ο Αύγουστος για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά, εξαιτίας της σεληνιακής έκλειψης στις 7 και της ηλιακής στις 21 του μήνα. Από τη μια, θα υπάρξουν απροσδόκητες εξελίξεις και εκπλήξεις σε σχέσεις επαγγελματικές και προσωπικές, και από την άλλη οι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου θα κληθούν να αποφύγουν ουτοπικές καταστάσεις, που έχουν στόχο να τους απομακρύνουν από τα σχέδιά τους, όπως εξηγεί η πολιτική αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου.
Διαβάστε παρακάτω τις προβλέψεις των ζωδίων:
Κριός : Αναμενόμενα κέρδη μέσω των φίλων σας και οικονομικά οφέλη. Οι σχέσεις με τα μεγαλύτερα αδέλφια σας θα είναι αρμονικές και θα αναπτύξετε επιπλέον οικειότητα μαζί τους. Θα είστε σε θέση να εργαστείτε για την πραγματοποίηση των μακροχρόνιων ονείρων σας. Αν και τα πράγματα μπορεί να είναι αρκετά θετικά, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, καθώς ενδέχεται να υπάρχουν απροσδόκητες απώλειες ή μεγάλα έξοδα.
Ταύρος : Αναμένονται σημαντικά επαγγελματικά οφέλη, ειδικότερα για όσους δραστηριοποιούνται στη δημόσια ζωή, καθώς είναι πιθανό να ζήσουν εξαιρετικές ευκαιρίες. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί οι επικριτές σας μπορεί να προσπαθήσουν να προκαλέσουν προβλήματα. Στις 7 Αυγούστου, καθώς η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο, θα θέλετε να περάσετε χρόνο με την οικογένεια και τους στενούς φίλους σας. Είναι το κατάλληλο διάστημα να συνδεθείτε με την οικογένεια για να απαλύνετε τα τραύματα στις σχέσεις σας.
Δίδυμοι: Θα παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες τις επόμενες ημέρες, να είστε προετοιμασμένοι. Αν οι σχέσεις με τα μικρότερα αδέλφια σας είχαν κλονιστεί, ήρθε η ώρα να βελτιωθούν. Εάν τα πράγματα είναι εκτός ελέγχου και η λέξη «ανίσχυρος» σας έρχεται στο μυαλό, τότε γνωρίζετε ότι θα χρειαστεί να περιμένετε. Αν το κάνετε, έως το τέλος του μήνα που ο Πλούτωνας θα προχωρήσει ξανά, τότε θα αποκτήσετε μια βαθύτερη και πιο ουσιαστική σχέση με το μέσα σας.
Καρκίνος : Πρέπει να φροντίζετε καλά την υγεία σας κατά τη διάρκεια της περιόδου έκλειψης. Παρουσιάζονται αιφνίδιες ασθένειες, οπότε θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Εάν υποφέρετε από πολλά θέματα υγείας για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε να πάρετε την κατάλληλη θεραπεία. Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε εμπόδια σε θέματα που σχετίζονται με την προγονική ιδιοκτησία, την κληρονομιά ή νομικά ζητήματα. Είναι καιρός να γίνετε εσείς ο προστάτης σας. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας.
Λέων : Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις συναλλαγές σας με τους επιχειρηματικούς συνεργάτες σας, καθώς ενδέχεται να σημειωθούν κάποιες επιπλοκές. Μετά την ηλιακή έκλειψη θα είστε σε θέση να βρείτε στρατηγικές για να αντιμετωπίσετε τους ανταγωνιστές σας και να ξεσκεπάσετε τους εχθρούς σας. Ήρθε η ώρα να γιορτάσετε τη ζωή, ειδικά γύρω στις 15 Αυγούστου, με το νέο φεγγάρι. Ανακαλύψτε τι πραγματικά σας διασκεδάζει και σας εκφράζει, και βάλτε το μπροστά ό,τι και αν είναι.

Παρθένος :  Ήρθε η ώρα να εισπράξετε και να αποκομίσετε όλα τα κέρδη, για τα οποία έχετε προσπαθήσει τα τελευταία 12 χρόνια, καθώς ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σας από τον περασμένο Αύγουστο. Πιστεύετε ότι όλα όσα αγγίζετε μπορεί να μετατραπούν σε χρυσό, ειδικά μετά τις 10, όταν ο πλανήτης πολεμιστής Άρης ξεκινάει την εγκατάστασή του στην Παρθένο έως τις 26 Σεπτεμβρίου. Ο Άρης στον Ήλιο σάς δείχνει ότι είναι καιρός να γίνετε ένα με τις επιθυμίες σας.
Ζυγός:  Προσπαθήστε να στέλνετε ενέργεια ευτυχίας και αναζωογόνησης στους γύρω σας και προσθέστε θετική ενέργεια στη δική σας ζωή. Η βαθύτερη κατανόηση της αξίας των σχέσεών σας φέρνει μεγάλη χαρά. Στις 7 Αυγούστου η Αφροδίτη αφήνει τον Δίδυμο -το ζώδιο του αέρα και της επικοινωνίας- και ρέει στον Καρκίνο, το πιο ευαίσθητο ζώδιο. Οι σχέσεις σας με τους εραστές, την οικογένεια ή τους στενούς φίλους ευνοούν μια βαθύτερη σύνδεση με μεγαλύτερη ευαισθησία και τρυφερότητα.
Σκορπιός : Ο Πλούτωνας, ο πλανήτης της δύναμης και του μετασχηματισμού και φύλακας-άγγελός σας, μένει στάσιμος πάλι ως τις 30 Αυγούστου. Παρ” όλα αυτά, θα αισθανθείτε τη μαγεία της αναγέννησης αυτόν τον μήνα. Ήρθε η ώρα να βγείτε από τη σπηλιά ότι βρισκόσασταν από τις 24 Μαρτίου, όταν ο Πλούτωνας ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του. Αυτός ήταν ένας χρόνος θεραπείας και αναγέννησης. Καθώς ο μήνας συνεχίζεται, θα πρέπει να γίνει σαφές ότι έχετε τον έλεγχο στις σχέσεις σας.
Τοξότης : Ήταν λίγο δύσκολα φέτος με τον Δία, τον κυβερνήτη πλανήτη σας στην Παρθένο, στο ζώδιο της απόδοσης, της παραγωγικότητας και τις λεπτομέρειας, αφού προτιμάτε να βλέπετε τη μεγάλη εικόνα. Ως αιώνιοι φοιτητές του ζωδιακού κύκλου, έχετε βελτιώσει ορισμένες δεξιότητες και έχετε μάθει νέες τεχνικές. Η περιπέτεια για εσάς βρίσκεται τώρα στις λεπτομέρειες. Μην ανησυχείτε, η αισιοδοξία και η φιλοσοφική φύση σας σάς βοηθούν να δείτε το νόημα σε κάθε τομέα.
Αιγόκερως : Η Αφροδίτη μπαίνει στον τομέα των σχέσεών σας από τον συναισθηματικό Καρκίνο. Είστε άτρωτοι και μοναδικοί από τη φύση σας. Οι σχέσεις σας απαιτούν να δείξετε τα συναισθήματά σας και την ευαισθησία σας. Παρόλο που δεν είναι χαρακτηριστικό σας και μπορεί να αισθάνεστε άβολα, αφήστε την ευαίσθητη πλευρά σας να εμφανιστεί. Με τη Νέα Σελήνη αποφασίστε με ποιους και σε τι τομείς θα έρθετε πιο κοντά, ψυχολογικά, πνευματικά, φιλοσοφικά, σεξουαλικά και οικονομικά.
Υδροχόος : Στο επίκεντρο είναι οι σχέσεις σας αυτόν τον μήνα, αντάρτες του ζωδιακού κύκλου. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έλκονται από σας και ζητούν την προσοχή σας. Το σημαντικό ερώτημα είναι τι θέλετε να δημιουργήσετε στις σχέσεις σας, καθώς η Νέα Σελήνη είναι μια ευκαιρία να φυτέψετε τους σπόρους για ό,τι επιθυμείτε να σας αποδώσει. Αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να αναζητήσετε μέσα σας αυτά που πραγματικά επιθυμείτε από τους άλλους.
Ιχθύες : Αν γνωρίζετε σχολείο που να διδάσκει τα σχετικά με τις σχέσεις και τις επαφές των ανθρώπων μεταξύ τους, να πάτε! Όσο περισσότερο μπορείτε να αναγνωρίσετε τι αρέσει στον εαυτό σας και γιατί, τόσο πιο ευτυχισμένοι θα είστε. Το σύμπαν έχει ακούσει την κλήση σας και ήρθε η ώρα να εισπράξετε, επειδή το αξίζετε. Πιστέψτε ότι μπορείτε να έχετε τον αληθινό έρωτα, να δώσετε και να πάρετε μια πνευματική σχέση που πάντα επιθυμούσατε.













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια