HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΕΜΠΟΡΙΚΟ STOP... μέχρι νεωτέρας...!!! #emporikokentrokaterinis

Το πολυσυζητημένο και πολυδιαφημισμένο εμπορικό που ξεκίνησε να χτίζεται στο Βαρικό, και για το οποίο είχε γίνει πολύς ντόρος τον περασμένο Νοέμβρη, τελικά σταμάτησε. Και απ' ότι φαίνεται κυνηγάει τον τίτλο του "Γεφυριού της Άρτας", με σοβαρές πιθανότητες να το ξεπεράσει.

Νεώτερες και εγκυρότατες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες του Kapa-News αναφέρουν ότι στις αρχές του Αυγούστου (1 και 2 του μήνα) σύσωμη η αντιπολίτευση του Δήμου Δίου-Ολύμπου μαζί με τους 2 ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους (κ. Γουλάρα και Βακουφτσή) κατέθεσαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας αίτηση ακυρώσεως και αίτηση αναστολής κατά της έγκρισης και άδειας δόμησης (η οποία εκδόθηκε μετά από αίτηση της JUMPOAE) και των λοιπών διοικητικών πράξεων κι έχουν επιδοθεί στους αντιδίκους (Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Υπουργό Εσωτερικών,, Δήμο Κατερίνης, JUMPOAE) η οποία και έγινε δεκτή.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να διακοπούν άμεσα οι οικοδομικές εργασίες στο συγκεκριμένο σημείο για 60 ημέρες.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε ολιγωρία της Δ/νσης Δόμησης του Δήμου Κατερίνης για έκδοση σήματος διακοπής εργασιών, οι οποίες συνεχίσθηκαν. Αλλά μετά από προειδοποίηση ότι θα κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Κατερίνης κατά παντός υπευθύνου οι οικοδομικές εργασίες τελούν πλέον σε αναστολή.

Βέβαια η JUMBO AE δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια, κι έτσι κατέθεσε κι εκείνη στο ΣτΕ αίτηση ώστε να μην ισχύει η αυτοδίκαιη αναστολή των εργασιών, η οποία όμως απορρίφθηκε.

Η αίτηση αναστολής θα συζητηθεί κατά πάσα πιθανότητα μέσα στον Σεπτέμβριο.

Η αίτηση ακύρωσης ορίσθηκε να συζητηθεί στις 15-11-2017.

Το Kapa-News πιστό στις υποσχέσεις του μέχρι σήμερα, παρακολουθεί το θέμα απο κοντά και θα σας ενημερώνει για ότι νεώτερο προκύπτει.


#emporikokentrokaterinis


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια