HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Θερμά συγχαρητήρια και πολλά - πολλά ευχαριστώ!!! Γεμίσατε τις τσάντες των παιδιών με 10.153 χαμόγελα φέτος!!! #tsantesmexamogela

Ανέλπιστη η χαρά των παιδιών σε ανάγκη φέτος, χάρη στην ανταπόκριση του κόσμου της Κατερίνης και του Αιγινίου και όχι μόνο, στην δράση με τίτλο: "Γεμίζουμε τις τσάντες με χαμόγελα" που συνδιοργάνωσε την περασμένη εβδομάδα το Kapa-News σε συνεργασία με το κοινωνικό παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση ν' ανακοινώσουμε νούμερα. Έχουμε λοιπόν συγκεντρώσει 10.153 σχολικά είδη για φέτος στην δράση "Γεμίζουμε τις τσάντες χαμόγελα" χάρη στην δική σας συμμετοχή και αλληλεγγύη. Ωστόσο πρέπει να ομολογήσουμε ότι ενώ το Σάββατο είχαμε ανακοινώσει τη λήξη της δράσης στην πλατεία Ελευθερίας (στο κέντρο της Κατερίνης), ο κόσμος συνεχίζει να μας φέρνει ακόμη και σήμερα σχολικά είδη. 

Σας υπερ-ευχαριστούμε γι' αυτό!!!

Φυσικά πρέπει να τονίσουμε ότι οι ανάγκες δεν σταματούν με την δράση αυτή. Εμφανίζονται καθημερινά πολλές ανάγκες, και δεν χρειάζεται συνεχώς να έχουμε μια δράση στο κέντρο της πόλης να το υπενθυμίζουμε αυτό.

Όσοι λοιπόν ήθελαν να προσφέρουν και να συμμετέχουν στο "Γεμίζουμε τις τσάντες χαμόγελα", αλλά δεν το κατάφεραν για οποιονδήποτε λόγο, μπορούν καθημερινά, όλο τον χρόνο να προσφέρουν χαμόγελα στις οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη αυτά τα χρόνια και στα παιδιά αυτών των οικογενειών, μέσω του κοινωνικού παντοπωλείο της Μητρόπολης. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε ν' απευθύνεστε στην ενορία σας.


#tsantesmexamogela



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια