HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η εξομολόγηση της 22χρονης που παράτησε τη Νομική για τη βιομηχανία πορνό


«Η ζωή μου θα ήταν βαρετή αν γινόμουν δικηγόρος»... Κάπως έτσι η Ella Hughes ξεκινάει και εξηγεί γιατί αποφάσισε να μη γίνει δικηγόρος και να ασχοληθεί με τη βιομηχανία του πορνό.

Η δημοσιογράφος του BBC, Radhika Sanghani μίλησε με την νεαρή βρετανίδα, σπούδαζε στη νομική σχολή, Ella Hughes και της ζήτησε να εξομολογηθεί όσα εκείνη ήθελε να πει για την εμπειρία της στη βιομηχανία του πορνό.

«Είμαι 22 ετών και εργάζομαι ήδη τρία χρόνια στο χώρο του πορνό. Πάντα πίστευα ότι θα γινόμουν δικηγόρος αλλά στο πρώτο έτος των σπουδών μου, τα πράγματα έλαβαν μια διαφορετική τροπή. Εργαζόμουν πολύ σκληρά, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα και δεν έβρισκα τρόπο να κερδίσω χρήματα. Δεν είχα ανάγκη τα λεφτά - είχα φοιτητικό δάνειο-, αλλά βασιζόμουν στους ανθρώπους κάθε φορά που ήθελα οικονομική ενίσχυση και πάντα ήθελα να έχω δικό μου πορτοφόλι», λέει η 22χρονη.

Όπως εξήγησε στο BBC όλα ξεκίνησαν «όταν μια φίλη μου είπε για γρήγορα λεφτά απλά να ποζάρω ως μοντέλο σε μη έμπειρους φωτογράφους για το πορτοφόλιό τους, άρπαξα την ευκαιρία».


Η νεαρή που πέρασε από τη νομική σημείωσε ακόμη: «Στην αρχή πόζαρα φορώντας ρούχα, αλλά έπειτα προσθέσαμε και μερικές φωτογραφίες με εσώρουχα για αντρικά περιοδικά. Μέσω αυτών με προσέγγισαν εταιρείες πορνό ζητώντας να δουλέψω για λογαριασμό τους. 'Έπειτα από τρεις με τέσσερις μήνες, άρχισε να με ενθουσιάζει η ιδέα, έμοιαζε τόσο εύκολο αν και στην αρχή είχα ορισμένους ενδοιασμούς γιατί ήξερα ότι αν κυνηγήσω μια καριέρα στο πορνό δύσκολα θα συνέχιζα αργότερα τη νομική. Πάντα ήμουν σεξουαλικά ανοιχτή - συνήθιζα να πηγαίνω σε S&M πάρτι στα οποία πάντα είχα σεξουαλικές επαφές. Οπότε, αποφάσισα να το δοκιμάσω.

Το πρώτο βίντεο που γύρισα, δε πίστευα ότι θα το έβλεπε κανείς αλλά στην πραγματικότητα είχε πάνω από 4 εκατομμύρια views. Μου άρεσε η διαδικασία στα γυρίσματα, δε με ενοχλούσε που τόσοι άνθρωποι με έβλεπαν να κάνω σεξ - η πράξη διαρκούσε μόλις 20 λεπτά, οπότε ήταν εύκολο. Όσο περισσότερο το έκανα, τόσο το ερωτευόμουν με αποτέλεσμα να γυρίζω πάνω από 15 σκηνές το μήνα».

Όπως εξομολογήθηκε η 22χρονη βρετανίδα, τελικά ανακάλυψε ότι δεν μπορούσε να τα έχει όλα. «Στην αρχή προσπαθούσα να χωρέσω στη ζωή μου τις σπουδές με τις ταινίες αλλά όταν μαθεύτηκε, μου είπαν ότι πορνό και νομική δε συνδυάζονται. Επέλεξα τις ερωτικές ταινίες. Δεν ήταν εύκολη απόφαση-ζύγιζα τα χρήματα που κέρδιζα το μήνα από το πορνό και από τη νομική και συνειδητοποίησα ότι με το πορνό θα μπορούσα άνετα να αγοράσω σπίτι και αυτοκίνητο - μπορεί να κερδίσει κάποιος από 500 μέχρι 1.000 λίρες το γύρισμα.


Τώρα εργάζομαι μέσω της δικής μου ιστοσελίδας και έχω πάνω από 90.000 followers στο Twitter και παρόμοιο αριθμό στο Instagram. Είμαι στη διαδικασία αγοράς διαμερίσματος στο Λονδίνο» σημείωσε.

Είπε ακόμη ότι: «Κάθε δεκαπέντε ημέρες εξεταζόμαστε για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, αλλά δε χρησιμοποιούμε προφυλακτικά στο πλατό οπότε υπάρχει πάντα το ρίσκο να κολλήσεις κάτι. Με τρολάρουν αρκετά επίσης στο διαδίκτυο, υπάρχει έντονη παρενόχληση αλλά και απειλές κατά της ζωής μου. Όταν πρωτοξεκίνησα, μια παρέα αντρών μου έστελνε απειλητικά μηνύματα για το πόσο ήθελαν να με σκοτώσουν - μου έστειλαν και φωτογραφία από το μαχαίρι. Τώρα έχω γίνει σκληρόπετση...

Παρ' όλα αυτά, δε μπορώ να φανταστώ ότι θα επιστρέψω στη νομική, νομίζω η ζωή μου θα ήταν βαρετή αν γινόμουν δικηγόρος... Οι γονείς μου έμαθαν για την καριέρα που ακολουθώ όταν κάποιος έστειλε μήνυμα στη γιαγιά μου. Ήταν από κάποιον που δε γνώριζα γεγονός που με έκανε να τον μισήσω γιατί ήθελα να το μάθαιναν από εμένα. Ευτυχώς, ήταν αρκετά συγκαταβατικοί... Δε μπορώ να φανταστώ τη ζωή χωρίς το πορνό».










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια