HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η 91η Εμποροπανήγυρη Αιγινίου σε Βαλκανικούς, Ska και ρεμπέτικους ρυθμούς με τους koza Mostra


Πραγματοποιήθηκε χθες ,Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017 ,στο Αιγίνιο,  εορταστική συναυλία με τους «Koza Mostra » , ένα από τα σημαντικά συγκροτήματα στην Ελλάδα και εξωτερικό, στο χώρο εκδηλώσεων της 91ης Εμποροπανήγυρης με ιδιαίτερη επιτυχία.
Mε την παρουσία του δημάρχου,   λοιπών εκπροσώπων της δημοτικής αρχής και της αυτοδιοίκησης, φορέων, συλλόγων, καθώς και πλήθους δημοτών, εκθετών και επισκεπτών ολοκληρώθηκε η δεύτερη εκ των τεσσάρων προγραμματισμένων πολιτιστικών εκδηλώσεων της εμποροπανήγυρης.

Τα μέλη του συγκροτήματος και ο Ηλίας Κόζας δικαίωσαν απόλυτα τη δημοσίευση του σταθμού BBC News :“Οι Koza Mostra εξελίσσονται αισίως σε ένα από τα μεγαλύτερα ska συγκροτήματα ”.

Ο βαλκανικός- ska- ρεμπέτικος ήχος, ήταν το χαρακτηριστικό τους και η χθεσινή  συναυλία τους εξελίχθηκε  σε ένα πάρτι.   Τα νεαρά σε ηλικία αλλά ιδιαίτερα ταλαντούχα μέλη του σχήματος,  ταξίδεψαν τους ακροατές στο μουσικό κόσμο της δημιουργικής  σύνθεσης του ρεμπέτικου με τη σύγχρονη προσέγγιση της βαλκανικής παράδοσης , ερμηνεύοντας εξαιρετικά  τραγούδια από γωνιές του κόσμου, αποσπώντας το αυθόρμητο χειροκρότημα του κοινού.

Εξαιρετική στιγμή, η απόδοση του τραγουδιού Alcohol is free με το οποίο  κέρδισαν  το 2013 την 6η θέση στην Eurovision και απέδωσαν με τη  συμμετοχή του κοινού.
Τους ευχαριστούμε θερμά  και τους ευχόμαστε συνεχείς επιτυχίες στη ζωή και στην καλλιτεχνική τους σταδιοδρομία.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια