HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Εθελοντική αιμοδοσία της ΝΟΔΕ ΝΔ Πιερίας


Εθελοντική Αιμοδοσία οργανώνει το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 στην Κατερίνη η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Ν.Δ. Πιερίας σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου της Κατερίνης.
Η Εθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στην Αστική Σχολή Κατερίνης (πρώην 1ο δημοτικό σχολείο) από τις 9.30 το πρωί έως τη 1.30 το μεσημέρι.

Η ΝΟΔΕ Ν.Δ. Πιερίας, το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμου, οι Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις της Ν.Δ. Κατερίνης, Πύδνας-Κολινδρού και Δίου Ολύμπου και η ΟΝΝΕΔ Πιερίας  καλούν όλους τους πολίτες να πάρουν μέρος μαζικά στην πρωτοβουλία και να ενισχύσουν την τράπεζα αίματος που θα δημιουργηθεί.

Πέντε λεπτά   είναι ικανά να σώσουν τη ζωή ενός συνανθρώπου μας. Λίγες σταγόνες αίμα χαρίζουν ζωή και ελπίδα. Ας δείξουμε την ευαισθησία μας, την αλληλεγγύη μας   στους πάσχοντες και ας αναδείξουμε την ανάγκη συστηματικής εθελοντικής προσφοράς.

Καλούμε τα μέλη, τους φίλους της παράταξης αλλά και όσους πολίτες επιθυμούν να προσέλθουν το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 από τις 9.30 το πρωί έως τη 1.30 το μεσημέρι στην Αστική Σχολή Κατερίνης στο κέντρο της πόλης και να διαθέσουν δέκα λεπτά από το χρόνο τους, προσφέροντας δώρο ζωής σε  συνανθρώπους μας που καθημερινά έχουν ανάγκη.


                                                                   Με εκτίμηση


Ο Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας                                                 Ο Γεν. Γραμματέας

    Κουρινιώτης Ιωάννης                                                         Θεοδωρίδης Κων/νος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια