HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Παρολίγο τραγωδία με τουριστικό λεωφορείο από την Κατερίνη(Φώτο και βίντεο)

Σε τραγωδία κόντεψε να καταλήξει η επιστροφή εκδρομέων από την Κατερίνη. 

Συγκεκριμένα, στις τρεις και δέκα περίπου το μεσημέρι λίγο πριν τη Λάρισα στο ύψος του Κιλελέρ, σε τουριστικό λεωφορείο που επέβαιναν 55 περίπου εκδρομείς από την Κατερίνη και επέστρεφαν από τα Λουτρά της Αιδηψού ξέσπασε φωτιά μικρής ευτυχώς έκτασης, που σβήστηκε με πυροσβεστήρες μετά από έγκαιρη επέμβαση του οδηγού, ο οποίος αμέσως κατέβασε και απομάκρυνε τους επιβάτες. Ευτυχώς χάρη στην ψυχραιμία του οδηγού και κάποιων επιβατών δεν επικράτησε πανικός και οι επιβαίνοντες , συνταξιούχοι κυρίως του ΤΕΒΕ και κάποιοι απ αυτούς με κινητικά προβλήματα, οδηγήθηκαν στο κοντινό πάρκινγκ περιμένοντας νέο λεωφορείο να τους παραλάβει και να τους επιστρέψει στην Κατερίνη.






Στο σημείο από την αρχή έσπευσαν στο σημείο δύναμη της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και προσωπικό της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου.

Η φωτιά οφείλεται σε μηχανική βλάβη ενώ περισσότερες λεπτομέρειες θ ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

«Ακούστηκε ένας περίεργος θόρυβος και σταμάτησε ξαφνικά το λεωφορείο. Τότε άρχισε να μυρίζει κάτι σαν να καίγεται, δεν ξέραμε αν είναι λάστιχο ή κάτι άλλο. Είδαμε φλόγες στο πίσω μέρος αλλά ευτυχώς ο οδηγός έτρεξε και την έσβησε όσο εμείς κατεβαίναμε από το λεωφορείο. Ταλαιπωρηθήκαμε λιγάκι μέσα στη ζέστη αλλά τέλος καλό όλα καλά» λέει ένας από τους επιβάτες του λεωφορείου.



Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο makedones-news.blogspot.gr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια