HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Αυτοί στηρίζουν την δράση μας "Γεμίζουμε τις τσάντες χαμόγελα" στην Β. Πιερία. Σας ευχαριστούμε πολύ!!! #tsantesmexamogela

Εχθές γράψαμε ότι η δράση "Γεμίζουμε τις τσάντες χαμόγελα" που βρίσκεται σ' εξέλιξη αυτή την εβδομάδα (μέχρι το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου) , και που γίνεται με πρωτοβουλία του Kapa-News και σε συνεργασία με το κοινωνικό παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, άνοιξε παράρτημα στην Εμποροπανήγυρη του Αιγινίου που επίσης βρίσκεται σ' εξέλιξη μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δίνει κατ' αρχάς την ευκαιρία και στους ανθρώπους εκείνης της περιοχής να συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή, αλλά και ν' αυξάνεται ο αριθμός των σχολικών ειδών που συλλέγονται με αποτέλεσμα να βοηθηθούν ακόμη περισσότερα παιδιά οικογενειών σε ανάγκη.

Αυτό όμως δεν θα ήταν εφικτό αν κατ' αρχάς δεν έδινε την συγκατάθεση του ο Δήμαρχος Πύδνας - Κολινδρού κ. Βαγγέλης Λαγδάρης και ο αντιδήμαρχος κ. Ανδρικόπουλος. Φυσικά δεν θα μπορούσε να προχωρήσει πολύ το εγχείρημα εαν δεν το αγκάλιαζαν και οι επαγγελματίες και βιοτέχνες της περιοχής δια μέσω του . Τερζή Πέτρου τον οποίο επίσης ευχαριστούμε ως Kapa-News.

Πάνω απ' όλα όμως δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε πραγματικότητα την δράση μας στο Αιγίνιο εάν δεν είχαμε τους εθελοντές που βάζουν χρόνο και ψυχή σ΄ αυτή την δράση χωρίς ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ υλικό ή άλλο αντίτιμο. Ευχαριστούμε λοιπόν πάρα πολύ την Γεωργία Βούλγαρη και τον Σάκη Κρομμύδα γι΄αυτό που κάνουν για εμάς.

Εκ μέρους όλων των παιδιών και των οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη λοιπόν σας ευχαριστούμε όλους μέσα απο την καρδιά μας γι' όλο αυτο που κάνετε για εμάς!!!










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια