HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σήμερα η πόλη φοράει τα γιορτινά της! 105 Χρόνια ελεύθερης Κατερίνης


105 συμπληρώνονται φέτος από την ημέρα που η Κατερίνη ελευθερώθηκε από τον τουρκικό ζυγό. Σήμερα Κυριακή 16 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν  οι καθιερωμένες εκδηλώσεις τιμής μια μνήμης.
Το σημερινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:
ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

1. Ώρα 07.30΄
Χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες σε όλες τις Εκκλησίες.

2.  Ώρα 10.20΄ 
Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό της Θείας Αναλήψεως θα τελεστεί επίσημη Δοξολογία στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεώργιος με το Ιερατείο της πόλης.
Τον Πανηγυρικό θα εκφωνήσει μέσα στον Ιερό Ναό της Θείας Αναλήψεως η κα Σοφία Σκούμπα – Πατσαρίκα, Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Κατερίνης.

3. Ώρα 11.00΄
Κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο της Πλατείας Ελευθερίας από τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, τον εκπρόσωπο της Βουλής, το Δήμαρχο Κατερίνης, την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, το Δ/κτή της ΧΧΙV Τ.Θ Ταξιαρχίας, τον Αστυνομικό Δ/ντή Πιερίας, το Δ/κτή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το Λιμενάρχη Σκάλας Κατερίνης και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης.
Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των πεσόντων και η τελετή θα λήξει με την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.

4.  Ώρα 11.30΄ 
Στον καθορισμένο χώρο των οδών Ειρήνης - Χατζόγλου θα πραγματοποιηθεί μεγάλη παρέλαση των Αναπήρων Πολέμου, Θυμάτων Πολέμου, Τραυματιών Πολεμιστών, Εφεδροπολεμιστικών Οργανώσεων, Οργανώσεων Εθν. Αντίστασης, Αδελφών Ε.Ε.Σ., των σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, Προσκόπων και Συλλόγων.

5. Ώρα 13.00΄
Ο Δήμαρχος Κατερίνης και το Δημοτικό Συμβούλιο θα δεξιωθούν τις Αρχές και το κοινό στο Δημαρχείο Κατερίνης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια