HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κάτι γίνεται στον Κολινδρό Πιερίας... Ποιο είναι όμως το μυστικό της επιτυχίας τους; (βίντεο)

Όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να μας πείσουν ότι στην Ελλάδα της κρίσης δεν γίνεται πια τίποτα, τελικά δεν μπορούν να τα καταφέρουν.

Ζωντανή απόδειξη είναι αυτό που ανακαλύπτουμε καθημερινά σε ολόκληρη την χώρα. Νέοι άνθρωποι με όραμα, με όρεξη για δουλειά, με καινοτόμες ιδέες μας στέλνουν καθημερινά το μήνυμα ότι αυτή η χώρα ΔΕΝ μπορεί να τελειώσει γιατί κάποιοι θέλουν να μας το επιβάλλουν. Αυτή η χώρα έχει και παρελθόν τεράστιο, και παρόν, αλλά κυρίως έχει μέλλον.

Βλέπετε, δεν θέλουν όλοι οι νέοι να εγκαταλείψουν την Ελλάδα για να χτίσουν το μέλλον τους στο εξωτερικό. Υπάρχουν νέοι που ονειρεύονται το μέλλον τους στην Ελλάδα ακόμη.

Απόδειξη; Τα 2 αδέρφια απο τον Κολινδρό Πιερίας. Τον Λεωνίδα και τον Χαράλαμπο Σούρα.

Δυο παιδιά που ξεκίνησαν πριν δυο χρόνια να χτίζουν μια επιχείρηση βασισμένη στο ξύλο, και συγκεκριμένα στο ξύλινο παπιγιόν, και σήμερα βρίσκονται σε πάρα πολύ καλή θέση στον παγκόσμιο επιχειρηματικό χάρτη. Για του λόγου μας το αληθές, δεν έχετε παρα να τους "γκουγκλάρετε" και θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας.

Αυτά τα 2 αδέρφια λοιπόν πήγαμε να συναντήσουμε στον Κολινδρό Πιερίας, για να τα γνωρίσουμε απο κοντά, και να μάθουμε το μυστικό της επιτυχίας τους. Δείτε στο παρακάτω βίντεο λοιπόν τι μας είπαν:


Δείτε φωτογραφίες















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια