HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Οι προβλέψεις για τα ζώδια (29/11)

Τι κέφια έχουν σήμερα, σύμφωνα με το tlife.gr, το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, λίγο πριν το τελείωμα και αυτού του μήνα το πλανητικό σκηνικό σου δημιουργεί τις άψογες συνθήκες για να κάνεις απλά αυτό που θέλεις. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με την Σελήνη φτάνουν τη ζωτικότητα και την ενέργεια σε υψηλότατα επίπεδα. Αυτό σημαίνει ότι βρίσκεσαι σε τέτοια ισορροπία που εσύ ο ίδιος επιτρέπει στον εαυτό σου να λειτουργήσεις με δυναμισμό, χωρίς φόβους, χωρίς εμπόδια και χωρίς ψυχολογικές διακυμάνσεις. Αξιοποίησε την ημέρα για να «βάλεις μπροστά» τα πιο τρελά σου όνειρα.

Αισθηματικές
Ο ευεξία και η ισορροπία που νιώθεις επηρεάζει και την αισθηματική σου ζωή. Είσαι σε θέση να φερθείς με αγάπη και σεβασμό στον σύντροφό σου, πράγμα που κάνει τη σχέση σου να αναγεννιέται και να εξελίσσεται. Αν είσαι μόνος, η αυτοπεποίθηση που εκπέμπεις θα λειτουργήσει ελκυστικά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου δεν χρειάζεται πολύ προσπάθεια για να καταφέρεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου. Υπάρχει δύναμη και αυτοέλεγχος μέσα σου που σε κάνουν να λειτουργείς με αποτελεσματικότητα. Στα οικονομικά, είναι καλή ημέρα για να κάνεις τα πράγματα καλύτερα, για αυτό μην χάνεις λεπτό.

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, ο Ήλιος σε τρίγωνο με την Σελήνη σου χαρίζει ζωντάνια, κέφι, ευεξία. Όπως καταλαβαίνεις σήμερα αναμένεται να έχεις μια εκπληκτική ημέρα. Μπορείς να αντιμετωπίσεις με θάρρος καθετί που θα προκύψει, διατηρώντας την καλή σου διάθεση και τη θετική ματιά. Έχεις δύναμη και αντοχή για τις δυσκολίες, για αυτό σήμερα μπορείς να βρεις λύσεις για τα πιο δύσκολα προβλήματα που έχεις. Λύσε τις παρεξηγήσεις, προσέγγισε τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν, διόρθωσε τα λάθη σου! Δες την ημέρα σαν ένα δώρο του σύμπαντος για να βρεις την αρμονία.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι ιδανική μέρα για να προσεγγίσεις τον σύντροφό σου, να του μιλήσεις για τα αισθήματά σου, να του ανοιχτείς για τους προβληματισμούς σου, ώστε μέσα από την επικοινωνία αυτή να βελτιώσεις το δεσμό σου και να νιώσεις καλύτερα. Αν είσαι μόνος, με το πάθος και τον δυναμισμό μπορείς να «ρίξεις» εκείνο το πρόσωπο που πολιορκείς το τελευταίο διάστημα.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου μπορείς να κάνεις σημαντικά βήματα προόδου. Είσαι αρκετά δημιουργικός και οξυδερκής για να βρεις λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Μπορείς να συνεργαστείς καλά, χωρίς αλαζονεία, έτσι ώστε να βελτιώσεις το επαγγελματικό σου κύρος. Στα οικονομικά, μπορείς σίγουρα να βάλεις μια τάξη στις υποχρεώσεις σου και να νιώσεις ακόμη καλύτερα.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, με τη Σελήνη στον Κριό συνεχίζεις να κινείσαι με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Με τον τρόπο αυτό καταφέρνεις να επιβάλλεσαι σε επαγγελματικό επίπεδο και να προωθείς τη δουλειά σου. Παράλληλα, ο Ήλιος σε τρίγωνο με την Σελήνη σε κάνει ακόμη πιο ισχυρό. Νιώθεις μια εσωτερική ισορροπία και σιγουριά που εκπέμπεται με κάθε τρόπο στους γύρω σου. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις ποιος είσαι, τί βήματα θέλεις να κάνεις και να τα κάνεις με αυτοπεποίθηση και σταθερότητα.

Αισθηματικές
Το πλανητικό σκηνικό με την γενικότερη εύνοια που χαρίζει, σου δίνει την ευκαιρία να βελτιώσεις τα πράγματα και στα αισθηματικά σου. Μπορείς να είσαι ξεκάθαρος με τον άνθρωπό σου, χωρίς δεύτερες σκέψεις, αμφιβολίες, φόβους και αμφιταλαντεύσεις. Ξέρεις ποιος είσαι και τί θέλεις από τη σχέση σου και έτσι μπορείς να το διεκδικήσεις. Την τάση αυτή αξίζει να την εκμεταλλευτείς κατάλληλα αν είσαι μόνος.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα μπορέσεις να έχεις μια μέρα με πολλές εξελίξεις. Αυτές δεν πρόκειται να έρθουν ως αποτέλεσμα της «θείας επέμβασης». Εσύ είσαι αυτός που μπορεί να πάρεις αποφάσεις, που μπορεί να πράξει με δυναμισμό και επιτέλους να ξεκαθαρίσει μια και καλή τα προβλήματα του παρελθόντος. Στα οικονομικά, μπορείς να ασχοληθείς με χρέη και εκκρεμότητες και να τα διευθετήσεις οριστικά.

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο σε κάνει να νιώθεις ικανοποίηση και ευεξία. Βρίσκεσαι σε άψογο συντονισμό με τον εσωτερικό σου εαυτό. Αυτό που ζητάς είναι αυτό που νιώθεις. Και αυτό που δείχνεις είναι αυτό που υπάρχει μέσα σου. Δεν υπάρχει λόγος να χαθείς σε σκέψεις και αμφιβολίες. Σήμερα είναι καλή ημέρα για να αποκαταστήσεις προβληματικές σχέσεις, να λύσεις δύσκολα προβλήματα, να διεκδικήσεις αυτό που νιώθεις ότι σου αξίζει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι βέβαιο ότι θα περάσεις ευχάριστα. Έχεις την τύχη να διανύεις στιγμές που το συναίσθημα είναι πολύ ξεκάθαρο μέσα σου και έτσι είσαι σε θέση να μιλάς με ευθύτητα και ειλικρίνεια στο ταίρι σου. Οι σκιές και τα σύννεφα φεύγουν και αφήνουν πίσω τους γαλήνη και αρμονία. Απόλαυσέ το!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου έχεις τρομερές αντοχές σήμερα, οπότε ό,τι και να συμβεί δεν σε τρομάζει. Σου βγαίνει μια δύναμη που ίσως να μην ήξερες ότι την έχεις, αλλά κανείς δεν ξεπερνάει τα όριά του αν δεν τα αγγίξει πρώτα. Θα νιώσεις την ικανοποίηση της επιτυχίας με τον δικό σου τρόπο. Στα οικονομικά αξιοποίησε την ημέρα και βάλε τάξη στα πράγματα σήμερα!

Λέων
Αγαπητέ Λέων, η σημερινή ημέρα θα σε κάνει να νιώσεις αρκετά οικεία και άνετα. Είσαι δυνατός, αγέρωχος, διεκδικητικός. Έχεις την αίσθηση ότι όλα μπορείς να τα καταφέρεις σήμερα. Μην αφήσεις λοιπόν τίποτα και κανέναν να σε σταματήσει. Επικεντρώσου στους στόχους σου και δούλεψε σκληρά για να τους πετύχεις. Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τη Σελήνη υπάρχει κάτι που μπορεί να ανακάμψει την πορεία σου; όχι! Τόσο απλά!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα ξεκαθαρίζουν και αυτό ξεκινάει από τον εσωτερικό σου κόσμο. Ξέρεις τί θέλεις και ξέρεις τον τρόπο που θα το επικοινωνήσεις στον σύντροφό σου. Οπότε τα πράγματα φτιάχνουν και έτσι νιώθεις βαθιά ικανοποίηση. Ακόμη και αν είσαι μόνος, ξέρεις πώς θα μπορέσεις να έχεις αυτό που θέλεις. Πραγματοποίησέ το!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα και εκείνες οι καταστάσεις που σε προβληματίζουν θα αρχίζουν να εξελίσσονται διαφορετικά. Είναι η δική σου αποφασιστικότητα που τις ωθεί σε αυτή την κατεύθυνση. Το ίδιο να κάνεις και στα οικονομικά. Εδώ και τώρα πάρε δραστικές αποφάσεις. Μπορείς!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, με τη Σελήνη να συνεχίζει να κινείται στον Κριό τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά σου. Σήμερα μπορείς να κινηθείς με αυτοπεποίθηση με στόχο να διεκδικήσει ό,τι σου αξίζει. Είσαι δημιουργικός και οξυδερκής, οπότε κάθε πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπιστεί με έξυπνους τρόπους και χωρίς άγχος. Ίσως οι αντοχές σου να δοκιμαστούν με κάποια γεγονότα που θα παρουσιαστούν, αλλά μην φοβηθείς. Είναι σίγουρο ότι θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις όλη την καλή διάθεση να αφοσιωθείς στον σύντροφό σου και να του εκφράσεις το συναίσθημά σου. Είσαι σε πλήρη αρμονία με τον εσωτερικό σου εαυτό, οπότε δεν έχεις δισταγμό στο να είσαι απόλυτα ευθύς και ειλικρινής. Δεν έχεις την ανάγκη να κρυφτείς πίσω από μια μάσκα ή ένα ρόλο!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα τα πας πολύ καλά. Αν έχεις μια θέση που απαιτεί ηγετικές ικανότητες να ξέρεις ότι σήμερα θα τα καταφέρεις εξαιρετικά. Θα καταξιωθείς και θα αναγνωριστείς από τους γύρω σου. Βέβαια, πριν από όλους θα νιώθεις εσύ ισορροπημένος μέσα σου. Στα οικονομικά, μπορείς να βρεις το τέλειο σχέδιο που θα σε βγάλει από τα βάσανα!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, εκ φύσεως πολλές φορές δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις και να δεις τα πράγματα ευθέως. Πάντα διστάζεις ή καθυστερείς, γιατί ψάχνεις και αναλύεις τις διάφορες οπτικές. Με τη Σελήνη στον Κριό, όμως, ξέρεις τί θέλεις και λαμβάνεις γρήγορες και εύστοχες αποφάσεις. Πηγαίνεις κατευθείαν στην πηγή του προβλήματος και το λύνεις χωρίς καθυστέρηση. Έχεις αντοχές και ξέρεις πώς να υπομείνεις τις δυσκολίες. Εξαιρετική ημέρα για να βάλεις τάξη στη ζωή σου και να διευθετήσεις τα προβλήματα που σου δημιουργούν πονοκέφαλο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά θα μπορέσεις να περάσεις αρκετά καλά με το ταίρι σου. Υπάρχει καλή διάθεση και ευεξία που δεν αφήνουν περιθώρια για γκρίνιες και μιζέρια. Ξέρεις να περνάς καλά και να μην αναλώνεσαι σε κάθε ανούσια λεπτομέρεια. Απόλαυσε την συντροφιά του αγαπημένου σου και απαλλάξου για λίγο από το άγχος της καθημερινότητας.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά φαίνεται πως δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να σε αγχώνουν. Έχεις την ικανότητα να ελίσσεσαι ανάμεσα στα προβλήματα, να βρίσκεις λύσεις και να βγαίνεις νικητής. Στα οικονομικά, τα ζητήματα που σου έχουν κλέψει τον ύπνο μπορούν τώρα να τακτοποιηθούν και μάλιστα οριστικά. Ανάλαβε δράση!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα νιώθεις την ανάγκη να εκφραστείς με ειλικρίνεια και ευθύτητα, χωρίς να κοιτάς τί κρύβεται κάτω από την επιφάνεια. Έχεις ζωηρή διάθεση, νιώθεις τυχερός και απαλλαγμένος από κόμπλεξ και μικροπρέπειες μπορείς να κινηθείς ευθεία σημειώνοντας βήματα προόδου. Η Σελήνη στον Κριό σε βοηθάει να «βάλεις μπροστά» ένα νέο εγχείρημα με πολύ θετικές προοπτικές. Έχεις δυναμισμό και αυτό θα φανεί σε κάθε εκδοχή της ζωής σου. Βάλε τάξη, οργανώσου και διεκδίκησε!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να βρεις χρόνο για τον σύντροφό σου, έτσι ώστε αφιερώνοντάς τον σε αυτόν να έχετε τη δυνατότητα να λύσετε τα θέματα εκείνα που δημιουργούν απόσταση μεταξύ σας. Αν είσαι μόνος, μπορείς να κινηθείς δυναμικά για να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Μακάρι να είχες κάθε μέρα τη σημερινή εύνοια στα επαγγελματικά. Έτσι θα είχες την ευκαιρία να λύνεις τα προβλήματα από την αρχή τους κιόλας και να κινείσαι με άνεση και αυτοπεποίθηση. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με την Σελήνη σε βοηθάει να συνειδητοποιήσεις τις δυνάμεις σου και να βρεις τους τρόπους να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στον οικονομικό τομέα. Αξιοποίησε κάθε λεπτό της ημέρας.

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, όποια δυσκολία και να προκύψει στον δρόμο σου σήμερα δεν θα είναι ικανή να ανακάμψει την πορεία σου. Κινείσαι ακάθεκτος, με δυναμισμό και τύχη. Ψυχικά προκύπτουν αντοχές που δεν πίστευες ότι έχεις. Λύσε τα απαιτητικά προβλήματα σήμερα. Ασχολήσου με εκείνα τα πρόσωπα που σου δημιουργούν προβλήματα και λύσε τις διαφορές σας σήμερα. Μην αφήσεις τίποτα από ό,τι σε απασχολεί να συνεχιστεί για ακόμη μια μέρα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα περάσεις όμορφα με τον Ήλιο σε τρίγωνο με την Σελήνη. Η αρμονία που νιώθεις μέσα σου περνάει και στην σχέση σου. Έτσι ο άνθρωπός σου επηρεάζεται θετικά και νιώθει και εκείνος εφησυχασμένος κα χαλαρός. Απόλαυσε την βραδιά μέσα στην απλότητά της.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα έχεις καταφέρει πολύ καλά γι’ αυτό και δεν κινδυνεύεις από μικρές δυσκολίες ή αναποδιές. Τα πάντα μπορούν να αντιμετωπιστούν, γιατί ξέρεις να κρατάς την ψυχραιμία σου και να κινείσαι με αποφασιστικότητα. Στα οικονομικά, κάνε βήματα προόδου λύνοντας τα προβλήματα του παρόντος.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα είναι μια μέρα που μπορείς να καταφέρεις πολλά και να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις της ημέρας με μεγαλύτερη ευκολία από ό,τι συνήθως. Σήμερα είναι ξεκάθαρο ότι τα προβλήματα έχουν τη δύναμη που τους δίνεις εσύ. Νιώθοντας τόσο σίγουρος και δυνατός μέσα σου, κανένα πρόβλημα δεν είναι τόσο ισχυρό μπροστά σου. Αισθάνεσαι αρκετά τυχερός και κεφάτος για να τα βάλεις με ό,τι και όποιον χρειαστεί.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις όμορφες στιγμές, με γαλήνη και αρμονία. Υπάρχει ένα καλό κλίμα που επιτρέπει στο συναίσθημα και τον ρομαντισμό να εκδηλωθεί. Αν είσαι μόνος, τα πράγματα είναι ιδανικά για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σου έχει «κλέψει» το μυαλό.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου σήμερα δεν φαίνεται να υπάρχουν εμπόδια ικανά να σε σταματήσουν ή να σου χαλάσουν την ισορροπία. Τα πράγματα κυλούν αρκετά καλά και μάλιστα οι αναποδιές που θα υπάρξουν θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις τις ικανότητές σου. Στα οικονομικά το μέλλον αναμένεται αισιόδοξο αν εκμεταλλευτείς τη σημερινή ημέρα και τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου.



Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η Σελήνη στον Κριό συνεχίζει να σου δίνει την εύνοιά της. Και η σημερινή ημέρα σου δίνει την ευκαιρία να δρομολογήσεις ή να ξεκινήσεις κάτι νέο, ό,τι και αν έχεις βάλει στο μυαλό σου. Αυτό μπορεί να είναι μια νέα επιχειρηματική ιδέα, μια νέα σχέση ή ο,τιδήποτε άλλο σε εκφράζει. Λύσε τα προβλήματα που έχεις και απαιτούν δημιουργικότητα και δυναμισμό. Σήμερα τα έχεις και τα δυο οπότε δεν έχεις να φοβάσαι κάτι.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα υπάρχει καλό κλίμα και αυτό θα ξεκινάει πρώτα από μέσα σου. Σήμερα καταφέρνεις να βρίσκεις την εσωτερική ισορροπία που σε κάνει να νιώθεις βαθιά ικανοποίηση και ευχαρίστηση. Με όλα αυτά τα δεδομένα ο σύντροφός σου δεν έχει παρά να χαλαρώσει στο πλευρό σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά κινήσου δυναμικά και άμεσα. Κάνε σταθερά βήματα και πάρε αποφάσεις για την τύχη των υποθέσεών σου. Σήμερα μπορείς με εξαιρετική διαύγεια να προβλέψεις καταστάσεις και να κατανοήσεις τη ρίζα των προβλημάτων. Αξιοποίησε την ημέρα για να βάλεις μια σειρά και στα οικονομικά.

Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, η Σελήνη στον Κριό και το τρίγωνο του Ήλιου με την Σελήνη σου δίνει τρομερή ευεξία και ενέργεια. Σωματικά και πνευματικά νιώθεις πολύ καλά, ενώ οι αντοχές σου μοιάζουν αστείρευτες. Μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες και να ηγηθείς καταστάσεων και ομάδων. Είναι ιδανική ημέρα για να απαλλαγείς από τα προβλήματά σου αντιμετωπίζοντάς τα μια και καλή.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά θα τα πας πολύ καλά με το ταίρι σου σήμερα. Νιώθεις ήρεμος και γαλήνιος. Δεν θα είναι εύκολο να νιώσεις ανησυχία και αυτό μεταφέρεται στη σχέση. Οι απλές και όμορφες στιγμές θα είναι σημαντικές και για τους δυο σας.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα κυλήσει αρκετά καλά και θα έχεις την ικανότητα να αντιμετωπίσεις κάθε δύσκολη κατάσταση που θα προκύψει. Στα οικονομικά, μπορείς να οργανώσεις τις εκκρεμότητες και να διευθετήσεις τα χρέη. Έτσι θα ξεκινήσει μια πιο αισιόδοξη περίοδος.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια