HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΕΚΤΑΚΤΟ!!! Άλλη μία αποχώρηση ΒΟΜΒΑ έσκασε σήμερα το πρωί στην Κατερίνη!!! Υπάρχει παρασκήνιο; Όλες οι λεπτομέρειες ΕΔΩ!!! (φωτογραφίες)

Κεραυνός εν αιθρία χτύπησε σήμερα το πρωί την πόλη της Κατερίνης, με την επίσημη ανακοίνωση της αποχώρησης ενός ακόμη στελέχους της δημοτικής παράταξης "Νέα Εποχή" με επικεφαλή τον κ. Νίκο Μακρίδη.

Συγκεκριμένα ο γνωστός συμπολίτης και πρώην πια στέλεχος της "Νέας Εποχής" κ. Φίλιππος Ηλιάδης ανακοίνωσε επίσημα στο προσωπικό του προφίλ στο facebook την αποχώρησή του απο την δημοτική παράταξη που στήριξε με πάθος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Ο κ. Ηλιάδης στην ανακοίνωσή του επικαλέστηκε λόγους αρχής και αντιδεοντολογική συμπεριφορά των δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού. Στην ίδια δήλωση, εξηγεί πως ο συνδυασμός έχει πάψει πλέον να είναι ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ, πράγμα που ήταν κατ' αρχάς αδιαπραγμάτευτος όρος για την συμμετοχή του στη "Νέα Εποχή". Κλείνοντας δε την επίσημη ανακοίνωσή του δηλώνει το ενδιαφέρον του για την ενασχόλησή του με την πόλη και τα προβλήματά της, αλλά και την συνέχιση των δημόσιων παρεμβάσεών του (όπου κρίνει εκείνος απαραίτητο) "συμμετέχοντας και δηλώνοντας παρών" όπως γράφει ο ίδιος.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωσή του εδώ:


Σχόλιο: Όλο το "ζουμί" της ανακοίνωσης του κ. Ηλιάδη φαίνεται να βρίσκεται στην τελευταία παράγραφο του κειμένου. Αυτό το λέμε διότι, η σημερινή του δήλωση σε σχέση με την επίσημη ανακοίνωση του κ. Ευγένιου Παπαδόπουλου στην προχθεσινή εκπομπή του δημοσιογράφου κ. Πέτρου Σταθακόπουλου με τίτλο "Παρα-πληροφόρηση", για εκδήλωση ενδιαφέροντος για τον Δήμο Κατερίνης, αρχίζει και μας δημιουργεί σκέψεις. Την δήλωση αυτή του κ. Παπαδόπουλου, μπορείτε να την ακούσετετε ΕΔΩ:  http://www.kapa-news.gr/2017/11/blog-post_924.html

Αν τώρα πάνω στην προηγούμενη σκέψη μας προσθέσουμε και τις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ που έχουμε απο εχθές στην διάθεσή μας, τότε τα πράγματα έχουν μια πιο ενδιαφέρουσα πλευρά.

Δείτε τις φωτογραφίες:



Το ερώτημα λοιπόν έχει ως εξής: "Τι σχέση έχουν αυτές οι δύο επίσημες ανακοινώσεις των 2 αυτών ανδρών μεταξύ τους και μάλιστα με 2 ημέρες ΜΟΝΟ διαφορά; Ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος; Μήπως τελικά τα πράγματα είναι σοβαρότερα απ' όσο φαίνονται;"

Το ρεπορτάζ του Kapa-News συνεχίζεται...














Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια