HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Αριθμοί ΣΟΚ για τα Ελληνόπουλα – Αυτό που γίνεται ισοδυναμεί με εθνική προδοσία

Το 37,5% των παιδιών έως 17 ετών στην Ελλάδα κινδυνεύει από φτώχεια ή κοινωνικό αποκλεισμό. Τουτέστιν 4 στα 10 παιδιά, σχεδόν ο μισός παιδικός πληθυσμός στην Ελλάδα οδηγείται στο χάος και την κρατική εξάρτηση.

Αυτό αναφέρουν τα στοιχεία των αριθμών για το 2016 που δημοσιεύει σήμερα η Eurostat. Κλιμακώνεται ο «πόλεμος» κατά του μέλλοντος της χώρας με τις «ευλογίες» των κυβερνώντων.

Μάλιστα, η χώρα μας βρίσκεται στην πρώτη θέση στην Ευρωζώνη, καθώς μεγαλύτερα ποσοστά σε επίπεδο ΕΕ καταγράφουν μόνο η Ρουμανία (49,2%) και η Βουλγαρία (45,6%).

Επιπρόσθετα, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της Eurostat, η Ελλάδα κατέγραψε την μεγαλύτερη αύξηση του ποσοστού των παιδιών που κινδυνεύουν από την φτώχεια ή τον κοινωνικό αποκλεισμό, μεταξύ του 2010 και 2016.

 Ειδικότερα, στα χρόνια της κρίσης, λόγω της αριστερόστροφης οικονομικής πολιτικής υπέρογκων φόρων, η οποία στα χρόνια της Αριστεράς έχει φτάσει στο απόγειό της, το ποσοστό αυτό αυξήθηκε κατά 8,8%, από 28,7% στο 37,5%. Ακολουθούν η Κύπρος (+7,8 ποσοστιαίες μονάδες), η Σουηδία (+5,4%) και η Ιταλία (+1,1%).

Τα παιδιά που κινδυνεύουν με φτώχεια ή κοινωνικό αποκλεισμό, είναι αυτά που ζουν σε νοικοκυριά με τουλάχιστον μία από τις ακόλουθες τρεις προϋποθέσεις:

  1. που βρίσκονται σε κίνδυνο φτώχειας, παρά τα κοινωνικά επιδόματα,
  2. που αντιμετωπίζουν σοβαρές υλικές στερήσεις
  3. που έχουν πολύ χαμηλή ένταση εργασίας.

Όπως αντιλαμβάνεστε, τα κοινωνικά επιδόματα δεν λύνουν το πρόβλημα αλλά τι επιδεινώνουν και διογκώνουν την κρίση και άρα την εξάρτηση των πολιτών από αυτά.

Τα παιδιά οδηγούνται στην φτώχεια και άρα στην  πνευματική ανέχεια.

Χωρίς ουσιαστική Παιδεία και με μοναδικό μέλημα την ικανοποίηση της πείνας, δεν θα «βγαίνουν» πια ελεύθεροι στοχαστές από τα σχολεία, αλλά υπάκουοι δούλοι χωρίς όρεξη για αμφισβήτηση της όποιας εξουσίας!

Τα συμπεράσματα δικά σας!



Πηγή




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια