HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Αλίκης Καμπερίδου-Πουρσανίδου


Είτε πρόκειται για τοπία είτε για την ανθρώπινη μορφή και την σχέση του ανθρώπου με τα κατοικίδια ζώα, ο θεατής αντιλαμβάνεται την έντονη  έλξη που ασκεί  στη ζωγράφο η πραγματικότητα του καθημερινού και απολαμβάνει την περιγραφή. Ο λόγος για την έκθεση ζωγραφικής της Αλίκης Καμπερίδου-Πουρσανίδου, τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα στην Αστική Σχολή.
Η δημιουργός ασχολείται τα τελευταία 10 χρόνια με τη ζωγραφική τέχνη, ενώ παράλληλα έχει διδαχτεί την τέχνη του βιτρώ και έχει φοιτήσει και σε σχολή αρχιτεκτονικής - διακόσμησης εσωτερικού χώρου. Μαζί με τα πορτρέτα, τα τοπία κ.α., θεματικό τμήμα της έκθεσης, που είναι εμπνευσμένη από μνήμες και εικόνες του χθες και του σήμερα, επικεντρώνεται και σε αγιογραφίες.

Θετική διάθεση και θερμή υποδοχή από το κοινό, σε μία έκθεση, την οποία  διοργανώνει ο Σύλλογος Εικαστικών Καλλιτεχνών Ν.Πιερίας, μέλη του οποίου παρέστησαν στα εγκαίνια.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 28 Νοεμβρίου και το κοινό μπορεί να την επισκέπτεται καθημερινά από τις 10:00 π.μ. έως τις 13:00 και από τις 17:00 έως τις 20:00.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια