HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΟΣΚΑΛΑ!!! Αναγνώστης: "Καμαρώστε τη μελέτη της ΔΕΥΑ Κατερίνης!!! Να τους χαιρόμαστε!!!" (φωτογραφίες)

Η αγανάκτηση ξεχειλίζει στην Κατερινόσκαλα. Οι εικόνες που βλέπετε έρχονται απο αναγνώστε του Kapa-News που κατοικούν στην περιοχή. "Η κατάσταση αυτή υπάρχει πολλά χρόνια και κανείς δεν ενδιαφέρεται να κάνει κάτι για να την διορθώσει. Καταστρέφονται οι περιουσίες μας...!!!" καταγγέλλουν οι κάτοικοι σχεδόν με μια φωνή στο Kapa-News, και συνεχίζουν: "Δεν μπορεί εν έτη 2017 να υπάρχουν τέτοιες εικόνες και να βιώνουμε τέτοιες καταστάσεις! Θα πνιγούμε κάποια μέρα! Θα θρηνήσουμε θύματα! Αυτό περιμένουν επιτέλους οι αρχές για να κάνουν κάτι; Αίσχος! Ντροπή και όνειδος!!! Μαγαζιά και σπίτια στο έλεος!!!"

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι εικόνες που βλέπουμε έρχονται απο την περιοχή του καναλιού για το οποίο το Kapa-News είχε κάνει σχετικό ρεπορτάζ φέτος το καλοκαίρι, και οι αρχές, μετά τον ντόρο που προκλήθηκε είχαν υποσχεθεί ότι θα επιληφθούν της κατάστασης. Φαίνεται ότι όχι μόνο δεν έγινε κάτι προς το καλύτερο, αλλά τώρα με τον χειμώνα η κατάσταση επιδεινώνεται ακόμη περισσότερο! Η μυρωδιά που επικρατεί αυτή την ώρα στην περιοχή, με το νερό που έχει πλημμυρίσει τους δρόμους είναι ανυπόφορη!!!

Ας πάει κάποιος αρμόδιος ΤΩΡΑ να σώσει ότι πια σώνεται!!! Οι κάτοικοι της περιοχής είναι απεγνωσμένοι!!! Κάντε κάτι επιτέλους!!!













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια