HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο Πρόεδρος της ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΝΤΟΣ ΠΑΤΡΙΣ σχετικά με την Tesla και την επίσκεψη στην Τουρκία, απαντάει

Η εταιρία αυτοκίνητων Tesla επέλεξε το 2013 να ιδρύσει το εργοστάσιο της στον Βόλο ,επί ένα χρόνο προσπαθούσε να βγάλει τα χαρτιά της και δεν της εδωσαν άδεια !Ενώ σε μια μέρα έβγαλε η Tesla τα χαρτιά της στην Ολλανδία ,όπου και με το δίκιο τους χαροποιηθήκαν τόσοι άνθρωποι που βρήκαν εργασία.

Το κρατικό σύστημα πρέπει να σταματήσει να μην παρέχει άδεια για να γίνουν εργοστάσια αυτοκίνητου π .χ. το Pony Ελληνική βιομηχανία αυτοκίνητου

Ποιοι είναι αυτοί οι ανθέλληνες και οι αλλόθρησκοι που δεν επιτρέπουν να πάει μπροστά η χωρά μας!! Να έρθουν μπροστά μας να τους δικάσουμε ,επί τόπου.

To ενδιαφέρον για κατασκευή εργοστάσιου της Tesla στην Ελλάδα είναι δεδομένο ,όμως η επιδεικτική αδιαφορία των εδώ κυβερνώντων οι όποιοι παρά την δημοσιότητα περί ενδιαφέροντος της Tesla δεν εχουνε κάνει καμία απολύτως κίνηση ,δίνουν την επιχειρηματική πάσα σε γείτονες χώρες ,όπως η Τουρκία.

Σε κάθε περίπτωση όλα δείχνουν πως άλλη μια μεγάλη επενδυτική κίνηση είναι έτοιμη να προσπεράσει την Ελλάδα παρότι το τονίζουμε η Tesla κατά καιρούς εκφράζει ανεπίσημα τη θέληση της να επιλέξει την χωρά μας

Κάπως έτσι στους διάδρομους της Ελληνικής γραφειοκρατίας και της απροθυμίας του κράτους να δημιουργήσει πραγματικά κίνητρα για την υποδοχή σοβαρών παραγωγικών επενδύσεων ,χάθηκε ακόμη μια ευκαιρία.

Το κόμμα μας είναι υπέρ της επιχειρηματικότητας και των βιομηχανιών.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια