HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Οι Κυριακάτικες προβλέψεις για τα ζώδια (10/12)


Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Η καθημερινή σας ρουτίνα θα αποδειχθεί πιο ευχάριστη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ωστόσο, η διέλευση του κυρίαρχου πλανήτη σας Άρη στον όγδοο οίκο σας θα μπορούσε να σας παρουσιάσει προκλήσεις οικονομικού χαρακτήρα.Μη φοβάστε να είστε αυθόρμητοι στην προσωπική σας ζωή. Οι φίλοι μπορεί να μην σας καταλάβουν, αλλά αυτή είναι η ζωή σας. Εργαστείτε για τη δημιουργία μιας καλύτερης εικόνας και αυτοπεποίθησης μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι οι φίλοι είναι άνθρωποι. Οι προσδοκίες σας δεν είναι ανάλογες με ό, τι είναι δυνατόν. Μπορεί να απογοητευτείτε από τις ψευδείς υποσχέσεις κάποιου που έχετε τοποθετήσει υπερβολικά μεγάλη πίστη και εμπιστοσύνη.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Δεν χρειάζεται να πάτε πουθενά σήμερα για να απολαύσετε τη ζωή σας αρκεί να είστε χαρούμενοι που θα βρίσκεστε στο σπίτι σας. Θέλετε να βοηθήσετε έναν φίλο που έχει ανάγκη, αλλά οι περιστάσεις σας εμποδίζουν. Μπορεί να υπάρχουν άλλοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε. Τα επιχειρήματα, η σύγχυση και οι συχνές αναταραχές στην εργασία παίζουν με το νευρικό σας σύστημα. Προσπαθήστε να αποφύγετε εκείνους που σας ενοχλούσαν συναισθηματικά, διανοητικά ή σωματικά, για να αποτρέψετε μια ανεπιθύμητη αντίδραση στην υγεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Μια πιο θετική ανατροφοδότηση από τους άλλους είναι εξασφαλισμένη μέσω της αγάπης ακόμα κι αν αυτό που πρέπει να πείτε τώρα είναι «τεχνικά» σωστό. Η εκκαθάριση των προβλημάτων ή παρεξηγήσεων στις σχέσεις μπορεί να είναι τώρα στο πρόγραμμα. Πάρτε το χρόνο να μιλήσετε για τα σκληρά θέματα και μπορείτε να αυξήσετε την εμπιστοσύνη και να κερδίσετε ένα μέτρο σεβασμού. Αυτό ισχύει τόσο για προσωπικές όσο και για επαγγελματικές σχέσεις.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Είστε λίγο ανήσυχοι και αναστατωμένοι σήμερα. Έχετε ρυθμίσει τα πρότυπα σας πολύ υψηλά και μπορεί να απογοητευτείτε όταν μάθετε πραγματικά την αλήθεια. Εφαρμόστε αυτό στα οικονομικά θέματα. Αισθάνεστε ανεπαρκείς επειδή είστε δημιουργικά αποκλεισμένοι.Εξερευνήστε νέους τρόπους να δείτε και να κάνετε πράγματα.Ο σωστός συνδυασμός νοημοσύνης και ευαισθησίας θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Μπορεί να είστε ο παραλήπτης ενός δώρου ή ίσως ακόμη και να κερδίσετε μέσω κληρονομιάς, διατροφής ή ασφαλιστικών παροχών. Δοκιμάστε να επεκτείνετε την άποψή σας και να διερευνήσετε εναλλακτικές οικονομικές προτάσεις και στρατηγικές για να εξασφαλίσετε τις μακροπρόθεσμες μελλοντικές σας ανάγκες. Το ζήτημα της δέσμευσης μπορεί επίσης να είναι το επίκεντρο της σκέψης σας τώρα, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο ειδικά αν η ερωτική σας ζωή φαίνεται να είναι μονόπλευρη.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Οι δεσμεύσεις στις πεποιθήσεις αποδίδουν τώρα.Χρησιμοποιήστε τη θετική δύναμη της απεικόνισης τώρα επειδή είναι καιρός να ασχοληθείτε με τον εσωτερικό κόσμο περισσότερο από τον εξωτερικό κόσμο. Φανταστείτε τα αποτελέσματα που θέλετε και στη συνέχεια να τα κάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 21/11)

Πρέπει να βεβαιωθείτε σε κάποιες περιπτώσεις, ειδικά αν οι άλλοι σας επωφελούνται. Μπορεί να χρειαστεί να κάποιες στάσεις αν κάποιος παίρνει τη φιλία και την καλή θέλησή σας ως δεδομένη σήμερα.ο από αυτό. Μόλις έξω και γύρω και εκτιμήστε τι έχετε λίγο περισσότερο. Εάν μπορείτε επίσης να εισαγάγετε αισθητική και δημιουργική φωτοβολίδα στην εργασία σας, θα προσθέσετε μια νέα διάσταση στη λειτουργία σας. Σήμερα, ένα πρόβλημα που σας ενοχλεί μπορεί να εξαφανιστεί ξαφνικά, με ένα μαγικό τρόπο. Μην το αμφισβητείτε. απλά να απολαύσετε το υπόλοιπο της ημέρας.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22/11 – 21/12)

Τα οικογενειακά ζητήματα κυριαρχούν στο πνευματικό και συναισθηματικό μυαλό σας.Μπορείτε να είστε πολύ πιο σίγουροι για τα συναισθήματά σας τώρα και αν και έχετε πληγεί στο παρελθόν, το επίπεδο εμπιστοσύνης σας αρχίζει να ανυψώνεται. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τυφλώνονται από την αγάπη, αλλά θα πρέπει να δώσετε στους ανθρώπους την ευκαιρία να αποδείξουν τον εαυτό τους και ελπίζουμε ότι μπορούν να περάσουν τη δοκιμασία σας για ρομαντική αξιοπιστία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Εάν δεν είστε σε θέση να ελέγξετε τον εαυτό σας, μπορεί να βρείτε αυτή τη δικαιολογία για να κάνετε το λάθος πράγματα. Η συγκράτηση και ο έλεγχος των παλμών είναι λέξεις κλειδιά που σήμερα θα σας κρατήσουν ήρεμους.Η οικογένεια και οι φίλοι σας θα σας υποστηρίξουν ή θα σας βοηθήσουν να δείτε μια διαφορετική οπτική γωνία. Εάν αντιμετωπίζατε προβλήματα, τώρα βρίσκονται στο στάδιο της εκκαθάρισης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Ρωτήστε τον εαυτό σας εάν αυτό που κάνετε είναι πραγματικά απαραίτητο. Είναι οι μέθοδοι που χρησιμοποιείτε πιο αποδοτικές και αποτελεσματικές; Εάν η απάντηση είναι ναι και στις δύο αυτές ερωτήσεις, έχετε την ευκαιρία να επιτύχετε πολύ σημαντικά πράγματα. Θα μπορούσατε να έχετε ένα γεμάτο χρονοδιάγραμμα, ώστε να πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στις δραστηριότητες που είναι χρήσιμες.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Ενώ η Σελήνη διαπερνά τον έβδομο οίκο της αγάπης σας, μπορείτε να είστε σε μια περιπετειώδη διάθεση και θέλετε να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας.Ίσως θέλετε μόνο να φλερτάρετε.Τα συναισθήματα έλξης θα μπορούσαν να προκύψουν γρήγορα, αλλά, δυστυχώς, μπορεί να σας αφήσουν εξίσου γρήγορα. Η επιρροή του Ποσειδώνα σας κάνει εξαιρετικά ιδεαλιστικούς.


Πηγή










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια