HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Παρθένα ετών 54 εξομολογείται


Στα 54 χρόνια της παραμένει παρθένα και μέσω της στήλης «My life in sex» του βρετανικού Guardian ξεδιπλώνει την ιστορία της.
«Δεν βλέπω το νόημα να κάνει κανείς σεξ χωρίς συναισθηματικό δέσιμο (διαφορετικά γιατί να μην επιλέξεις απλώς να αυτοϊκανοποιηθείς;) και δεν κατάφερα ποτέ να βρω κάποιον για τον οποίον να ένιωσα αυτό το δέσιμο και να θέλει και εκείνος ταυτόχρονα να κάνει σεξ μαζί μου. Αυτό δεν είναι κάτι το οποίο ήθελα να γίνει ή το περίμενα», γράφει ανώνυμα η γυναίκα στη στήλη του βρετανικού μέσου όπου αναγνώστες στέλνουν τις επιστολές τους με τις ιστορίες τους.

«Ήμουν μια Χριστιανή που δεν πίστευε στο σεξ εκτός γάμου, μια στάση που διατήρησα μέχρι την ηλικία των 30, καθώς ήμουν σίγουρη ότι κάποτε θα έβρισκα "τον έναν". Το βάρος μου λειτουργούσε αρνητικά, όπως επίσης και η εξυπνάδα και η καριέρα μου, που απωθούσαν κατευθείαν τους υποψήφιους γαμπρούς που ήθελαν το πάνω χέρι. Όταν έφτασα τα 30, ζούσα με έναν άνδρα, αλλά δεν ήμασταν ποτέ επίσημα μαζί και, παρότι μοιραζόμασταν το ίδιο κρεβάτι, δεν κάναμε ποτέ έρωτα. Στα 40 μου έκανα αυτό που παλιότερα θεωρούσα αδιανόητο και ζήτησα από μερικούς εργένηδες γνωστούς μου, τους οποίους ήξερα περίπου έναν χρόνο και με τους οποίους τα πήγαινα καλά να κάνουμε σεξ, ωστόσο έλαβα αρνητική απάντηση», συμπληρώνει και συνεχίζει:

«Αρκετοί φίλοι μου έχουν υποθέσει ότι είμαι λεσβία. Δεδομένης της ατυχίας μου με τους άνδρες, το σκέφτηκα αλλά μετά από μερικούς μήνες που έκανα "έρευνα αγοράς" συμπέρανα ότι δεν με ελκύουν καθόλου οι γυναίκες.

Αυτές τις μέρες, οι μόνοι άνδρες που με φλερτάρουν είναι πάνω από 60. Πολλοί δείχνουν να ενδιαφέρονται περισσότερο για ένα άτομο που λαμβάνει μισθό, ώστε να συμπληρώσουν τη σύνταξή τους, και όχι για μια ρομαντική σχέση.

Το χειρότερο είναι όταν κάποιοι μου λένε ότι είμαι υπερβολικά επιλεκτική, όπως για παράδειγμα με κάποιους άνδρες που μου την "πέφτουν" τα ξημερώματα, όταν κλείνουν τα μπαρ και γίνονται επιθετικοί όταν τους απορρίπτω. Σε όσους μου λένε ότι πρέπει να ξεφορτωθώ την παλιομοδίτικη ιδέα ότι πρέπει να νιώσεις οικειότητα με κάποιον για να πέσεις μαζί του στο κρεβάτι, η απάντησή μου είναι "καθένας με τα γούστα του". Θα ήθελα να χάσω την παρθενιά μου αλλά δεν είμαι τόσο απελπισμένη ώστε να με υποτιμήσω με αυτόν τον τρόπο».

Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια