HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κραυγή απελπισίας στη Ροδόπη: Τεράστιες καταστροφές από τις πλημμύρες (βίντεο)


Απελπισμένοι είναι οι κάτοικοι της Ροδόπης και ιδιαίτερα του δήμου Κομοτηνής οι οποίοι βρέθηκαν για ακόμα μία φορά στο έλεος της βροχής και της πλημμύρας.

Κάτοικοι περιοχών της Ροδόπης αναφέρουν στα social media πως δυστυχώς για ακόμα μία φορά ήρθαν αντιμέτωποι με τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.


Το βράδυ του Σαββάτου ξεκίνησε έντονη βροχόπτωση. Μεγάλος όγκος νερού κατέβηκε από τα ορεινά και είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν πλημμυρικά φαινόμενα σε όλη σχεδόν την έκταση της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.

Μέσα στην πόλη της Κομοτηνής δημιουργήθηκαν σημαντικά προβλήματα στην περιοχή του Κολυμβητηρίου, στη Μαραθώνος και στη δυτική είσοδο της πόλης, ενώ στους οικισμούς Κοσμίου, Παραδημής, Κάλχα οι κάτοικοι προσπαθούσαν να γλιτώσουν τις περιουσίες τους από την καταστροφή.


Στον οικισμό Αμάραντα πνίγηκαν ζώα και κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές. Πυροσβεστικές δυνάμεις σε πολύωρη επιχείρηση που διήρκησε από το πρωί απεγκλώβισαν 25 περίπου κατοίκους από τα πλημμυρισμένα σπίτια τους.

Στην Κομοτηνή, συνεργεία του Δήμου και της ΔΕΥΑΚ από νωρίς το πρωί επενέβαιναν, όπου χρειάζονταν, ενώ η Πυροσβεστική επιχείρησε σε 20 περιπτώσεις προκειμένου να απεγκλωβίσει πολίτες.





















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια