HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κατερίνη: Εξέδιδε πλαστά ασφαλιστήρια για αυτοκίνητα

Η κομπίνα αποκαλύφθηκε όταν οι αστυνομικοί της Τροχαίας σταμάτησαν τυχαία για έλεγχο ένα από τα δύο οχήματα ιδιοκτησίας ενός 40χρονου κατοίκου της πόλης

Τον πράκτορα ασφαλιστικής εταιρείας προσποιούνταν ένας πονηρός στην Κατερίνη, ο οποίος εισέπραττε τα ποσά των ασφαλίστρων για τα αυτοκίνητα των πελατών του και τα έβαζε στην δική του τσέπη, παραδίδοντάς τους... πλαστά ασφαλιστήρια συμβόλαια τα οποία τύπωνε ο ίδιος στο σπίτι του!

Η κομπίνα αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, όταν οι αστυνομικοί της Τροχαίας σταμάτησαν τυχαία για έλεγχο ένα από τα δύο οχήματα ιδιοκτησίας ενός 40χρονου κατοίκου της πόλης και διαπίστωσαν ότι ήταν ανασφάλιστο. Η εξέταση στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο που έδειξε ο ιδιοκτήτης, αποκάλυψε ότι ήταν πλαστογραφημένο με αποτέλεσμα να απειλείται με σύλληψη!

Στην Ασφάλεια διαπιστώθηκε σύντομα ότι πλαστό ήταν και το συμβόλαιο του δεύτερου οχήματος του 40χρονου και αμέσως η έρευνα στράφηκε στον 48χρονο πράκτορα, στον οποίο είχε δώσει αμοιβή για την ασφάλιση των οχημάτων. Ο ρόλος του στην υπόθεση ξεσκεπάστηκε κι έτσι ο 48χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης με κατηγορίες για απάτη και πλαστογραφία.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια