HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τέλος στα σενάρια που τον θέλουν Δήμαρχο βάζει ο Κ. Κουκοδήμος - Ανοιχτό όμως ακόμη το μέτωπο σύγκρουσης με τον Δήμαρχο Κατερίνης, Σάββα Χιονίδη (βίντεο)


Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε εχθές ο βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Κουκοδήμος στην δημοσιογράφο κ. Εύη Μιχολού, όπου μίλησε σχεδόν για όλη την πρόσφατη τοπική επικαιρότητα.

Με... "την κάπα κρεμασμένη" και έτοιμος για όλα φαίνεται να ξεκίνησε το 2018 ο κ. Κουκοδήμος. Αυτό τουλάχιστον φαίνεται απο τις απαντήσεις που έδωσε στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου στην χθεσινή ραδιοφωνική συνέντευξη που της παραχώρησε.

Σε ότι αφορά την συνεργασία του, αλλά και την σχέση του με τους 3 υπόλοιπους βουλευτές Πιερίας ο κ. Κουκοδήμος τόνισε πως δεν είναι και η καλύτερη, ωστόσο λόγω ευγένειας απο μέρους του δεν θέλει να τις επιδεινώσει ακόμη περισσότερο. Καταγγέλλει ακόμη ότι δεν έχει την πρέπουσα ενημέρωση ώστε να συμμετέχει και ο ίδιος με την ιδιότητα του ως βουλευτής στην επίλυση κρίσιμων προβλημάτων του τόπου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αναφέρει ο κύριος βουλευτής το πρόσφατο θέμα του φυσικού αερίου που αναγγέλθηκε πρόσφατα σ' επίσημη και κοινή δήλωση των βουλευτών Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ και του Δημάρχου Κατερίνης.

Σε ότι αφορά τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη τόνισε ότι οι σχέσεις τους έχουν υποστεί κλονισμό με υπαιτιότητα όμως του Δημάρχου, και ότι όλο αυτό, και πάντα λαμβάνοντας υπ' όψιν τα λεγόμενα αλλά και τα πεπραγμένα του τελευταίου διαστήματος του κ. Χιονίδη, έχει αρνητικό αντίκτυπο και στο κόμμα του (τη Νέα Δημοκρατία) που τον στήριξε στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές. Όσο για την περιβόητη μήνυση που επρόκειτο να κάνει πριν τις γιορτές ο κ. Κουκοδήμος στον Δήμαρχο Κατερίνης, και ακόμη δεν κατέθεσε, απάντησε ότι έχει ενημερώσει το κόμμα του σχετικά, πήρε την συγκατάθεση και θα το κάνει τις επόμενες ημέρες.

Όταν ερωτήθηκε να πει την γνώμη του για την πολύ πρόσφατη ανακοίνωση της υποψηφιότητας για τον Δήμο Κατερίνης στις επόμενες δημοτικές εκλογές του κ. Νταντάμη, απάντησε λακωνικά και με νόημα: "Εγώ στην πολιτική, ποτέ δεν έβαλα μπροστά το κάρο και πίσω τ' άλογα.... Εγώ κάνω μόνο σοβαρά πράγματα στην πολιτική." Αμέσως μετά βέβαια εξήγησε τι εννοεί.

Τέλος, απάντησε και στα σενάρια που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό στην Πιερία και τον θέλουν (τον ίδιο) υποψήφιο Δήμαρχο Κατερίνης, λέγοντας ότι πρώτη του και άμεση προτεραιότητα είναι να γίνει ο κ. Μητσοτάκης πρωθυπουργός και μετά να ασχοληθεί με τις προσωπικές του φιλοδοξίες. Όλο αυτό βέβαια το αιτιολόγησε επαναλαμβάνοντας συνεχώς ότι αφού ο ίδιος όντας κομματικό στέλεχος, αναδείχθηκε ως βουλευτής απο τη Ν.Δ., έχει υποχρέωση να βάλει ως προτεραιότητα το καλό του κόμματος του και μετά τις προσωπικές του βλέψεις. Δήλωση που μπορεί εύκολα να μεταφραστεί ότι ουσιαστικά βάζει τέλος στην συγκεκριμένη φημολογία για αρκετό χρονικό διάστημα, με ότι αυτό συνεπάγεται για τους συνωμοσιολόγους και σεναριογράφους της πολιτικής σκηνής της Πιερίας.

Βέβαια στην ίδια συνέντευξη ο κύριος Κουκοδήμος μίλησε και για άλλα θέματα που αφορούν την κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας, αλλά άφησε και πολλές αιχμές για κομματικά στελέχη της πόλης που θεωρητικά πρόσκεινται δίπλα στον κ. Μητσοτάκη αλλά ενεργούν αυτοβούλως δημιουργώντας προβλήματα τόσο στον ίδιο, όσο και στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που αν την ακούσει κάποιος προσεκτικά θα λάβει αρκετές απαντήσεις και πληροφορίες για το τι μέλλει γενέσθαι σε πολιτικό επίπεδο τόσο εντός των τειχών της Πιερίας, όσο και εκτός. Δηλαδή στην κεντρική πολιτική σκηνή. Είναι (θεωρώ εγώ) μια συνέντευξη που θα συζητηθεί για αρκετό χρονικό διάστημα στην Πιερία.

Ακούστε όλη την συνέντευξη του κ. Κουκοδήμου:




Γράφει ο Πέτρος Σταθακόπουλος.-














Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια