HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Στην Κατερίνη σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης


Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, αλλά και την πρωινή επιστροφή της προγραμματισμένης πτήσης του, λόγω ομίχλης και αδυναμίας προσγείωσης του αεροσκάφους, τελικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στην Κατερίνη.

Μπορεί να χρειάστηκε να κάνει 2η φορά το ταξίδι Αθήνα-Κατερίνη (και μάλιστα οδικώς), αλλά έφτασε στην πόλη γύρω στις 13:00 για να πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη επίσκεψη.

Στην υποδοχή ήταν σχεδόν όλο το πρωτόκολλο της πόλης. Αντιπεριφερειάρχης, Δήμαρχος, Βουλευτής της Ν.Δ. αλλά και πολιτευτές της, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ και ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ και πλήθος κόσμου. Ο κ. Μητσοτάκης, αφού τους χαιρέτησε όλους έναν-έναν ξεχωριστά και δια χειραψίας, ξεκίνησε να κάνει μια βόλτα στα καταστήματα του κεντρικού πεζόδρομου και μίλησε με καταστηματάρχες αλλά και περαστικούς.

Η βόλτα του κ. Μητσοτάκη τελείωσε γύρω στις 3 το μεσημέρι οπότε και αναχώρησε για τα χωριά Καρίτσα, Βροντού και κατόπιν θα επισκεπτόταν το Λιτόχωρο όπως ήταν άλλωστε το σημερινό του πρόγραμμα. Απόψε ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα διανυκτερεύσει στην Πιερία όπου και θα συναντηθεί με στελέχη του κόμματος της περιοχής.

Το Kapa-News εξασφάλισε αρκετό φωτογραφικό υλικό και βίντεο απο την σημερινή επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη, και θα σας τα παρουσιάσει τμηματικά (αφού γίνει η απαραίτητη επεξεργασία τους κατα την διάρκεια της ημέρας.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια