HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


O Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας ήρθε σήμερα στην Κατερίνη για την κοπή της πίτας της Αντιπεριφέρειας Πιερίας (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες)


Ταξίδι εξπρές στην Κατερίνη πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης Κεντρκής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας προκειμένου να παραστεί στην ετήσια καθιερωμένη τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Αντιπεριφέρειας Πιερίας.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα των συνεδριάσεων της Αντιπεριφέρειας Πιερίας, και ξεκίνησε το μεσημέρι μετά το πέρας των εργασιών της ημέρας. Συγκεντρώθηκαν όλοι οι υπάλληλοι, και αφού χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, τον λόγο πήρε ο κ. Τζιτζικώστας, απευθύνοντας κι εκείνος με την σειρά του ένα σύντομα χαιρετισμό, συνοδευόμενο απο ευχές για το έτος που μόλις ξεκίνησε. Κατόπιν τον λόγο πήρε η κ Σοφία Μαυρίδου η οποία ευχαρίστησε κατ' αρχάς τους συνεργάτες της αλλά και τους εργαζόμενους στην Αντιπεριφέρεια, κατόπιν τους εκλεγμένους συμβούλους που ήταν παρόντες και τέλος όλους τους θεσμούς που στηρίζουν και βοηθούν την ίδια αλλά και το έργο της  Αντιπεριφέρειας.

Η τελετή ήταν σεμνή και διήρκησε λίγο. Μετά το πέρας της, και σε κλίμα ευχάριστο, οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές.

Ο φακός του Kapa-News ήταν εκεί και αποθανάτισε μερικές στιγμές απο την φετινή τελετή της κοπής της πίτας. Δείτε τις φωτογραφίες:















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια