HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση: «Το Τσάϊ Ολύμπου «ζεσταίνει» τα παιδιά του ΒΕΝΙΑΜΙΝ» (φωτογραφίες)


Ένα ιδιαίτερα όμορφο απόγευμα πέρασαν την Τετάρτη (28/2/2018) όσοι αποφάσισαν αντί για τον απογευματινό τους καφέ, ν’ απολαύσουν ένα φλυτζάνι Τσάϊ Ολύμπου στην αίθουσα της Πιερίδας στο 2ο χλμ. Κατερίνης – Νέας Εφέσσου, και παράλληλα να συνδράμουν στον σκοπό του πασίγνωστου πια «Βενιαμίν».

Την φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, Βουλευτές και εκπρόσωποι βουλευτών, πολιτευτές, αξιωματούχοι της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Πιερίας, εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων και σωματείων αλλά και πολύς ακόμη κόσμος.

Όλη η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σ’ ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον υπο τους ήχους του σαξοφώνου του κ. Ιβάν Ναυροζίδη. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και πολλοί από τους τοπικούς παραγωγούς του τσαγιού Ολύμπου, οι οποίοι και ήταν οι κύριοι πρωταγωνιστές, αφού το προϊόν τους το διέθεσαν ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ για τον «Βενιαμίν» και την εκδήλωσή του.

Το ευχάριστο στην όλη υπόθεση είναι ότι όλο το εγχείρημα το αγκάλιασε η Αντιπεριφέρεια Πιερίας, αγκαλιάζοντας παράλληλα 2 σημαντικά θέματα του τόπου. Την φιλανθρωπία αλλά και την τοπική επιχειρηματικότητα.

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι ο επιχειρηματικός κόσμος της Πιερίας ενίσχυσε υλικά την εκδήλωση από την πρώτη στιγμή, γεγονός που στέλνει ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα στην κοινωνία αυτού του τόπου.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση:




























*Ακολουθούν και άλλες φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση αυτή τις επόμενες ώρες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια