HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η σημερινή παρέλαση στην Κατερίνη ματαιώνεται...


Πριν λίγο πάρθηκε η απόφαση να ματαιωθεί η σημερινή μαθητική παρέλαση της 25η Μαρτίου λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Ωστόσο η δοξολογία και η κατάθεση στεφάνων θα γίνει κανονικά.

Ώρα 10.20΄
Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό της Θείας Αναλήψεως θα τελεστεί επίσημη Δοξολογία στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεώργιος με το Ιερατείο της πόλης. (Ώρα προσέλευσης επισήμων 10:15). Τον Πανηγυρικό θα εκφωνήσει μέσα στον Ιερό Ναό της Θείας Αναλήψεως η Σύμβουλος της Α/θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας Δρ. Σύρμω Βαϊραμίδου.

γ. Ώρα 11.00΄
Κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο της Πλατείας Ελευθερίας από τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, τον εκπρόσωπο της Βουλής των Ελλήνων, την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, τον Διοικητή της ΧΧΙV ΤΘ Ταξιαρχίας, τον Δήμαρχο Κατερίνης, τον Αστυνομικό Δ/ντή Πιερίας, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το ν Λιμενάρχη Σκάλας Κατερίνης και από εκπροσώπους της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών, του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών, των Αναπήρων Πολέμου, Τραυματιών Πολεμιστών, Θυμάτων Πολέμου, του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας, Εφεδροπολεμιστικών Οργανώσεων, Οργανώσεων Εθνικής Αντίστασης. Θα τηρηθεί σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των Ενδόξων Νεκρών και η τελετή θα λήξει με την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια