HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Αεροσυνοδός παραιτήθηκε για να γίνει πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών


Για δύο χρόνια εργαζόταν ως αεροσυνοδός και εξυπηρετούσε τους επιβάτες αεροπορικής εταιρείας τόσο σε μακρινές όσο και σε κοντινές πτήσεις.
Η 27χρονη Laura Birbeck φαίνεται πως κουράστηκε από τη δουλειά της κι έτσι τον περασμένο Ιούνιο αποφάσισε να την αφήσει και να γίνει πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών.

Το καλλιτεχνικό της όνομα στο διαδικτυακό κανάλι μόνο για ενηλίκους είναι πλέον Laura Laine.

«Δεν με εκπλήσσει το γεγονός ότι ακολούθησε αυτή την πορεία. Ήταν κάτι που την ενδιέφερε από παλιά. Τον περασμένο χρόνο που εργαζόμασταν μαζί μου είχε πει ότι έπαιρνε μια web camera και ένα λάπτοπ σε κάθε πτήση. Όταν έφτανε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μετά τη δουλειά συνέδεε την κάμερα με το λάπτοπ άρχιζε να κάνει σόου. Αυτό το έκανε όποτε έβρισκε χρόνο. Της εύχομαι καλή τύχη», δήλωσε πρώην συνάδελφός της στην αεροπορική εταιρεία.

Η ίδια, σύμφωνα με την Dailymail, λέει ότι αισθάνεται τυχερή που τόσο η οικογένειά της όσο και οι φίλοι της είναι ανοιχτόμυαλοι και στηρίζουν την επιλογή της.

Εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας είπε ότι η συγκεκριμένη κοπέλα δεν εργάζεται για αυτούς χωρίς να κάνει κάποιο περαιτέρω σχόλιο.





Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια